Local

Golanul de la Colegiul Asachi, aşteptat de prieteni la judecătorie ca un rege! A sfidat până şi magistraţii cu zâmbetul vagabonțesc – VIDEO

Publicat: 07 oct. 2022
Golanul de la Colegiul Asachi aşteptat de prieteni la judecătorie ca un rege A sfidat până şi magistraţii cu zâmbetul vagabonțesc - VIDEO
Golanul de la Gheorghe Asachi este relaxat și zâmbește ironic

Au apărut primele imagini cu golanul de la Colegiul Asachi în momentul în care a fost dus la judecătorie de oamenii legii. Relaxat și fără să îi pese prea mult de faptele grave pe care le-a făcut, tânărul afișează un zâmbet ironic.

Vă aducem aminte faptul că tânărul a fost reținut după ce oamenii legii au constatat faptul că acesta mai este implicat în alte patru fapte ilegale. Ulterior, magistrații au decis că acesta trebuie să rămână în spatele gratiilor minim 30 de zile.

Golanul de la Colegiul Gheorghe Asachi, zâmbitor și fără pic de regrete

Imaginile postastate pe o rețea de socializare îl surprind pe tânărul, care a comis mai multe infracțiuni, relaxat și fără prea multe griji. Acesta pare să nu constientizeze faptul că, la această vârstă a comis numeroase ilegalități. Tânărul iese din sediu și afișează un aer de superioritate. Clipul care a fost urcat pe rețeaua Tik Tok cuprinde și o manea, semn că prietenii lui, dar și el, respectă întru totalitate versurile acestor tipuri de piese. Mesajul care apare în clip pare să fie unul des folosit în lumea interlopă.

” Te aștept acasă, frățiorul meu. Ori acolo, ori acasă, tot tu ești rege” se arată în mesaj.

În continuare, tânărul își îmbrățișează prietenul care a venit să îl incurajeze și să îi transmită cât de tare și mare este el când a făcut infracțiunile pentru care este în prezent arestat.

Vă aducem aminte faptul că polițiștii au decis inițial reținerea, pentru 24 de ore pentru mai multe infracțiuni pe care le vom dezvolta în continuare.  Tânărul este acuzat de săvârşirea a patru infracţiuni: tentativă la tâlhărie, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul său folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe.

Lovește fără milă un coleg de liceu

Băiatul a ieșit în evidență în momentul în care a decis să lovească fără milă un coleg de liceu. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare, iar oamenii legii s-au sesizat. Pentru că imaginile în care acesta era protagonistul principal al unei infracțiuni nu erau de ajuns, băiatul a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru ”dușmani”:

„Ascultați-mă puțin. Iau taxiul și vă arăt, la ora 15:00, când ieșiți de la liceu, ce înseamnă toată șmecheria. Codrin din Miroslava, te iau și 20 de cuțite bag în tine! Și mă duc la pușcărie, ca să știi!”, amenință Denis Zaharia, într-un live făcut pe pagina lui de Instagram.”

În schimb, oficialii liceului au anunțat că au demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a lua măsurile de cuviință. Așadar, golanul de la Colegiul Asachi afișează în continuare un zâmbet pervers, fără să îi pese de gravitatea lucrurilor pe care le-a făcut. În fond, de ce să îi pese, doar este ”rege”.

 
Comentarii
Adauga un comentariu