National

Grav accident rutier în Capitală. O femeie și-a pierdut viața

Publicat: 01 dec. 2020
accident rutier in Bucuresti
Un grav accident rutier a avut loc în aceasta dimineața în Capitală.

Un grav accident rutier a avut loc în aceasta dimineața în Capitală. Din cauza carosabilului umed un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un stâlp. În urma impactului, pasagera din dreapta șoferului, în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața.

Șoferul autoturismului este acuzat de ucidere din culpă, fiind deschisă o anchetă.

Grav accident rutier în Capitală

Un grav accident rutier a avut loc în Capitală chiar de Ziua Națională a României. Posesorul unui autoturism nu s-a adaptat la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului izbindu-se violent de un stâlp. În urma impactului o tânără de doar 20 de ani și-a pierdut viața.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței care, din nefericire, după minunte bune de resuscitare, a fost nevoit să anunțe decesul tinerei. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Camerele de supraveghere din zona au surprins imaginile dramatice din timpul accidentului. Autoturismul se deplasa cu o viteza mult peste limita necesară condițiilor de drum. Impactul a fost unul extrem de violent că drept urmare o tânără de doar 20 de ani a murit pe loc.

Un accident rutier a avut loc și în Iași de Ziua Națională

În această dimineața un accident rutier a avut loc și la Iași. Tragicul eveniment a avut loc în localitatea Tomesti, acolo unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit informațiilor de până în acest moment, nu se cunoaște cu exactitate cauza producerii accidentului, însă probabil conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj SMURD şi poliţiştii rutieri. Nu se ştie starea persoanelor aflate în vehicul.

Adauga un comentariu