National

Grav accident rutier în Teleorman. Un autoturism s-a răsturnat și s-a făcut praf

Publicat: 04 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grav accident rutier în Teleorman. Un autoturism s-a răsturnat și s-a făcut praf
Accident rutier la Iași

Grav accident rutier în Teleorman acolo unde un autoturism s-a răsturnat și s-a făcut praf pe o șosea din județ. Şoferul autoturismului a scăpat fără răni grave, însă pasagerul a fost rănit și transportat la spital.

Evenimentul s-a produs în această dimineață pe DJ 701, pe raza localității Poeni.

Grav accident rutier în Teleorman

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din comună Drăgănești de Vede a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Impactul a fost puternic, iar mașina a fost distrusă.

La fața locului au ajuns pompierii care l-au găsit pe pasagerul de 48 de ani rănit, dar conștient. Acesta a primit îngrijiri și a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Pompierii au continuat misiunea pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, nu se afla sub influența alcoolului.

Accident rutier la reprezentanţa Renault din Iași

Pe langa gravul accident rutier din Teleorman, un alt eveniment rutier a avut loc si la Iasi.

Două autoturisme care se deplasau pe direcţia Iași Lețcani au intrat în coliziune. Conform informaţiilor de ultimă oră, şoferul autoturismului marca Volkswagen Tuareg nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi ar fi acroşat autoturismul marca Volkswagen Tiguan.

În urma impactului, autoturismul marca Volkswagen Tuareg a intrat în gardul de pe marginea drumului. Pagubele sunt destul de mari, autoturismul având nevoie de reparaţii serioase. Totuşi, din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. La faţa locului nu s-au deplasat poliţiştii rutieri şi nici echipaje de prim ajutor. Cel mai probabil, cei doi şoferi vor rezolva evenimentul rutier pe cale amiabilă.

Circulaţia din zonă de desfăşoară normal, cele două autovehicule nu au blocat niciun sens de mers.

Adauga un comentariu