Local

Grav accident rutier la Iași. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat după coliziunea cu un BMW. Autocarul de la FC Botoșani și el implicat – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 14 oct. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Grav accident rutier la Iași. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat după coliziunea cu un BMW. Autocarul de la FC Botoșani și el implicat - EXCLUSIV UPDATE
Accident rutier grav în județul Iași

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce. Un microbuz care transporta pasageri s-a răsturnat pe carosabil după coliziunea cu un BMW.

UPDATE: Coliziunea a avut loc fata – spate intre un microbuz şi un autoturism, soldată cu ranirea a 5 persoane.

„Astăzi, 14 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri de la Tg. Frumos, județul Iași au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești ce a avut loc pe DE 583. Traficul este parțial blocat, circulându-se pe un singur sens”, au transmis autorităţile.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu a transmis detalii despre victime.

„Accident rutier la Războieni lângă Tg. Frumos. Au fost implicate o dubă (cu 2 adulţi și 2 copii de origine ucraineană) și un autoturism (şofer). Au fost dirijate la caz un echipaj de prima ajutor Tg. Frumos, echipaj de prim ajutor Podu Iloaiei, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi, SAJ cu asistent, SAJ cu medic de la Tg. Frumos.

EPA Tg. Frumos a preluat un băiat de 11 ani, S. R.
SAJ tip b2 a preluat fetiţa de 6 ani, S.A., și mama care va însoţi copii. Au suferit contuzii minore şi sunt stabili hemodinamic”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Potrivit ISU, echipajele sosite la locul intervenției au constatat că sunt implicate în accident o autoutilitară și un autoturism.

În autoutilitară sunt 2 adulți și 2 copii, toți de naționalitate ucraineană, iar în autoturism sunt 5 persoane implicate, conștiente, neîncarcerate.

Victimele sunt evaluate medical la locul intervenției.

UPDATE: ISU Iași a transmis faptul că la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

„Accident rutier în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce, pe DN 28, unde o autoutilitară s-a răsturnat. La locul intervenţiei acționează o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două EPA, ambulanță tip C și una tip B de la SAJ”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială

În urma impactului, autoturismul BMW a ieșit în afara părții carosabile.

De asemenea, este implicat și autocarul de la FC Botoșani.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

De asemenea, nu se știe numărul persoanelor rănite.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu