National

Grav accident rutier! O maşină cu trei pasageri a căzut în gol de pe un pod

Publicat: 14 aug. 2020
grav accident rutier
grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în aceasta dimineața la intrarea în localitatea Rădăuți. Din cate se pare, o mașină ar fi căzut de pe un pod. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, sunt trei victime. Doua dintre aceasta sunt în coma și au transportate la spital iar a treia victima este încarcerată în mașină și este conștienta, potrivit svnews.ro.

La fata locului locului au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare, doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Județean și o ambulanta SMURD.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier

Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat chiar în localitatea unde era parohia acestuia.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 41 de ani, care conducea o motocicleta pe o stradă pe strada principala din localitate, Intr o curba la dreapta pierde controlul asupra direcției de mers și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Echipajul medical de la fata locului a declarat decesul bărbatului”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

În urma cercetărilot polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru motocicleta. De asemenea mopedul nu era înmatriculat. Conform Episcopiei ortodoxe a Maramureșului și Satmarului preotul aparținea de parohia Nașterea Maicii Domnului din Cărbunari din Maramureș.

„Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică”, se arată în mesajul transmis de Episcopia ortodoxă a Maramureșului și Satmarului.

Accident rutier mortal în judeţul Olt

Un bărbat din județul Teleorman a provocat un accident rutier în Olt, în urma căruia fetiţa sa de doar nouă luni şi-a pierdut viaţa.

O fetiţă, în vârstă de nouă luni a decedat în urma producerii unei tragedii rutiere petrecute pe raza comunei Bobiceşti, provocate chiar de tatăl său.

Accidentul s-ar fi produs după ce tatăl bebeluşului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, aflându-se la volanul unui autovehicul, nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini, conduse de un tânăr de 22 de ani, din Slatina, şi a intrat în coliziune cu acesta.

 

 

 

Adauga un comentariu