Magazin

Grupe EURO 2024 – România va înfrunta oponenți puternici

Publicat: 12 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grupe EURO 2024 - România va înfrunta oponenți puternici

Tragerea la sorți a grupelor pentru Campionatul European de Fotbal din 2024 a avut deja loc. România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea Play-Off-ului B, care va fi disputat de Bosnia și Herțegovina, Ucraina, Israel și Islanda.

Deși va înfrunta oponenți puternici, șansele României de a se califica în faza eliminatorie sunt considerate a fi mici, dar nu imposibile.

O grupă ușoară, în același timp dificilă pentru tricolori

Pentru România, participarea și posibilitatea de a plasa pariuri sportive pe EURO 2024 la Superbet, marchează a șasea prezență într-un turneu final al Campionatului European. Deși a mai participat la CE, echipa națională a avut parte de momente de glorie și provocări dificile. Cel mai notabil parcurs a fost înregistrat la ediția din 2000. Atunci, România a ajuns până în sferturile de finală de Italia, după ce a trecut de faza grupelor.

Deși naționala a avut noroc la tragerea la sorți, meciul cu echipa necunoscută poate fi unul decisiv

A scăpat de adversari puternic, precum Italia, Croația sau Elveția. Astfel, din grupa Romaniei EURO 2024 fac parte Belgia, echipă considerată slabă în capii de serie potrivit cotelor oferite de casele de pariuri și Slovacia. A patra echipă nu este cunoscută încă, urmând să fie stabilită în urma Play-off-ului B. Semifinalele sunt Israel vs Islanda și Bosnia-Herțegovina vs Ucraina. Dintre acestea, Ucraina se consideră că are cele mai mari șanse de calificare.

Care este programul meciurilor României?

În faza grupelor, echipa națională a României, va juca trei meciuri cruciale, programate pentru 17, 22 și 26 iunie.

  • 17 iunie 2024: România – Câștigătoare Play-Off B (München)
  • 22 iunie 2024: Belgia – România (Köln)
  • 26 iunie 2024: Slovacia – România (Frankfurt)

Fanii tricolorilor pot fi în permanență la curent cu rezultatele din grupe euro 2024 consultând ghiduri de specialitate pentru a afla informații despre echipa pe care naționala o va înfrunta. Și pentru a-și susține favorita, bineînțeles consultarea de ghiduri de specialitate constituie în continuare una dintre cele mai bune variante pentru a paria informat.

Pentru echipa națională de fotbal a României, EURO 2024 aduce provocări și oportunități de afirmare în cadrul competiției europene. Anul acesta, tricolorii sunt determinați să își depășească limitele și să ofere performanțe remarcabile pe teren. Cu suportul fanilor și jucători pregătiți să lupte până la capăt, România este vrednică să reziste în fața oponenților din Grupa E și să își facă simțită prezența în competiția CE 2024.

Adauga un comentariu