Actualitate

Klaus Iohannis, atac virulent la adresa PSD: „Se luptă să dea Ardealul ungurilor!” – VIDEO

Publicat: 29 apr. 2020

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 29 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

UPDATE: „Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a trecut o lege prin care dă autonomie Ținutului Secuiesc! Noi ne luptăm cu pandemia, iar PSD se luptă să dea Ardealul Ungurilor. Ce v-a promis Victor Orban în schimbul acestor înțelegeri?! De asta am vurt alegeri anticipate. Legea pe care au dat-o nu va exista“, a spus Klaus Iohannis.

„Yo napot Kivanok, PSD. Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlament, în timp ce noi ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor. Yo napot, Ciolacu. De ce am vrut alegeri anticipate?, a declarat Iohannis.

Președintele și-a început atacul vorbind în limba maghiară!

Știrea inițială

Prezenți vor fi Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va susţine astăzi, ora 12:15, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

 

Comentarii
 • Eu nu am citit nicaieri de legi adoptate in mod tacit . Se adopta cu majoritate prin vot . Acum ori sala era goala , ceea ce este perfect posibil si psd a speculat ocazia , oricum este un gest de tradare .

 • Sa ne referim Strict la cel in cauza, fara a diminua raspunderea slehtei politice. A luat atitudine, vreodata, in viata lui pentru interesele Romaniei? NU! A luat o atitudine responsabila in urma informatiilor ce le avea(demult!) privind pandemia Covid? NU! A luat atitudine pentru traficul de sclavi catre Germania si alte tari? NU! Are vreo reactie la faptul ca romanii ajunsi pe plantatiile din Germania sunt tratati ca sclavii, ceea ce era de asteptat? NU! El si pardidul sau scad in sondaje? DA! Deci reactia lui nu este decat o(scuzati pleonasmul) mizerabila ipocrizie? DA! Afara de faptul ca ar vrea sa dea Ardealul nemtilor. Jeguri, tradatori si vanzatori de tara, de la un cap la altul, de 30 de ani!

 • In concluzie nu mai votati Pnalisti (PNL)astia de acuma sunt mai hoti ca aia de au fost .
  Poate PSD face ceva si reduce la 300 nr.de parlamentari ,anuleaza pensiile nesitite ale parlamentarilor si primarilor ,scoate procurorii de sub aura magistraturii si ii aseaza alaturi de avocati ca doar asta si sunt si le mai scade putin lefurile ca pe pandemia asta s-au inchis in parchete dar salariile le iau intregi .

 • Atunci votam TANASE DUMITRU ,un aricultor de cinste care face cinste Comunei Belcesti si scapam de Ciobanita poreclit Broscoi-Hartoi

 • PNL scade drastic in sondaje si pina la alegeri ajunge la 10 la suta ,dupa alegeri celelalte partide efectiv va sfirteca PNL-ul pina ajunge ca PNTCD si dispare .
  Klauss va fi suspendat si va fi vai si amar de capul lui .

 • Genial, din psd-ul a trecut inițial legea tacit ( Ciolacu ce-a făcut la camera deputaților?) și Iohannis e vinovat că are 5 case ( nu mai are 6). Pe unii îi doare de Iohannis nu de ce ar fi putut implica legea asta.

 • Acesti deputati mai iau si 30.000 lei lunar ! TREBUIE SA LI SE DEA O INDEMNIZATIE IMPOZABILA DE MAX 1000 LEI LUNAR LA PUZDERIA DE DEPUTATI!!! iata ce nenorocire asta mai lipsea acum! Trebuie sa facem URGENT ceva, trebuie sa facem URGENT ceva,DESTEAPTA-TE ROMANE!DESTEAPTA-TE ROMANE!

 • hai …4000 lei lunar impozabili sau 5000 lei atat trebuie sa ia un un parlamentar lunar MAI MULT NU !!!! SI SA FIE REDUSI LA JUMATATE CA ORICUM NU FAC MAI NIMIC PARLAMENTARII PENTRU BINELE ROMANIEI! Dar avem un presedinte al tarii care promite ca nu se va intampla aceasta tragedie, eu pe D-l Johanis il respect , cei multi care ii stau aproape presedintelui trebuie decapitati

 • bai si nu mai loviti atat in D-L IOHANIS , el ar trebui sa fie acum UN PRESEDINTE DE FIER ca prea este calcat in picioare de toti prostii si a pierdut in sondaje din cauza leprelor din pnl, avem un presedinte f bun dar nu este sever, IL CALCA PROSTII IN PICIOARE SI IL CONDUC, ACUM D-L IOHANIS TREBUIE SA TAIE IN CARNE VIE, in alte tari nu se face atat panarama din presedinte ca la noi, presedinteel are atributiile lui , alteel diferite de cei pe care IOHANIS TREBUIE SA-I PUNA LA ZID, SPERAM SA O FACA

Adauga un comentariu