National

Guvernul Orban pierde membri: ”A fost o onoare pentru mine!”

Publicat: 17 feb. 2020

Ioana Constantin şi-a anunţat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, din Executivul Orban. Anunțul a fost publicat pe pagina personală de Facebook.

La ședința Colegiului Național din data de 15 februarie, membrii PMP i-au acordat Ioanei Constantin încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an.

„2020 e un an important pentru toți

A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! +PMP10%”, se arată pe pagina de Facebook a Ionei Constantin.

Adauga un comentariu