Actualitate

H. D. Hartmann în platoul BZI LIVE: „Cum e cu victoria galactică, domnule Zelenski?”

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
H. D. Hartmann în platoul BZI LIVE Cum e cu victoria galactică domnule Zelenski
Jurnalistul H. D. Hartmann

Analistul, jurnalistul şi profilerul H. D. Hartmann, a abordat în Platoul BZI LIVE astăzi, 20 mai 2022, subiectul războiului din Ucraina. Jurnalistul Hartmann aduce în discuție toate evenimentele ce ne sunt prezentate în mass-media în ultimele luni. Cine are dreptate și cine minte?

H.D. Hartmann despre cine a câștigat de fapt la Mariupol

Având în vedere toate știrile din ultimele zile privind situația soldaților prinși la Azovstal și însușirea victoriei de către ambele tabere ale războiului, analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann face puțină lumină pe acest subiect.

„Domnul Zelenski a zis că soldaţii şi-au îndeplinit misiunea. Cinstit, eu am crezut că SUA şi Ucraina s-au dus şi şi-au luat oamenii de acolo. eu nu am putut crede că de fapt ruşii i-au luat şi i-au dus la spital să îi trateze, şi apoi Rusia a anunţat că vor fi judecaţi. Păi cum, domnule Zelenski, ţi-ai lăsat soldaţii să fie luaţi? Eu nu am înţeles mişcarea de la acea oţelărie. Ăia nu au mai avut cu ce lupta, au fost înfrânţi, tu, Zelenski, minţi că ai câştigat… cum să îi laşi pe ruşi să îi ia?

Peskov a şi anulat subiectul, nu e treaba preşedintelui Rusiei ce face procuratura militară cu acei indivizi. Rusia nu îi consideră a fi soldaţi oficiali, ci îi consideră terorişti.

Cum să dea Zelenski proprii soldaţi?!

Mariupol a fost cucerit în 2 zile. Primarul Mariupolului nici nu era acolo, era la Kiev, dar posta pe Tweeter câştiguri.

Acei soldaţi nu sunt văzuţi ca prizonieri de război de către Rusia, ci terorişti. Nu vor beneficia de drepturi.

Dacă regimentul Azov face parte din Garda Naţională, de ce nu i-a luat Zelenski? Cum să îi lase pe ruşi să îi ia?

Nişte întrebări despre propagandă, la care şi România ar trebui să răspundă.

Eu mi-am imaginat total altceva. Iar pe Putin nu-l interesează: „Procuratura militară”, aşa a răspuns. Ce a însemnat asta?

Autoritatea armatei ruse pe teritoriul acela este imbatabil. Va fi foarte greu să scoţi ruşii de acolo.

Practic, la ora asta… Șoigu anunţa astăzi că mai au 3 zile şi Luhansk va fi complet reiterată. Păi cum, de vreme ce ucrainenii se lăudau că i-au luat tot Rusiei?”, a precizat analistul H. D. Hartmann.

De altfel, analistul a fost întrebat și dacă, în opinia sa, politicienii vor oferi un răspuns legat de toată această situație, în contextul în care ne-au amanetat, ca țară.

„Nu, nu vor răspunde. Minciuna propagandistică a lui Zelenski. un război fondator care pune în discuţie existenţa unui imperiu, este foarte riscant. Astăzi nici un politician nu va răspunde, pentru că primul care ar trebuie să răspundă este Zelenski. Misiunea unui şef de stat nu e să scoată naţiunea din război, ci să o ferească de război. Iar Zelenski se vede că vrea un război.

Misiunea unui lider este să îşi apere ţara împotriva unui război, să facă tot efortul pentru asta. Am transformat războiul din Ucraina într-o virtute, o valoare europeană, ascunzând rusofobiile, extremismul de dreapta.

Valorile din secolulXIX pe care le promovează Zelenski, raportându-le la valorile din secolul 21.

Nu mă aşteptam ca un şef de stat premiat la Cannes să folosească valori din secolul XIX, nici cum nu mă aşteptam ca UE să folosească valori din secolul XIX. Nu este acceptabil.

Ca ţară, ne-am dus ca fraieri. De ce? Pentru că sancţiunile ne vor afecta doar pe noi. Pentru că Rusia nu are nevoie să importe nimic. Europa are nevoie să importe de la Rusia.

Efecte reale ale aşa-zisului război din secolul 21”, a conchis H. D. Hartmann.

Aderarea Finlandei și Suediei la NATO

O altă temă ce a fost abordată în cadrul emisiunii BZI LIVE alături de celebrul H. D. Hartmann, este cel al aderării celor două state nordice, Finlanda și Suedia în grupul NATO.

„Finlanda e ca fata bătrână la 80 de ani, ameninţată de Rusia. Evident că a fost pusă de altcineva, împinsă de altcineva de la spate. Suedia a stat liniştită, nu a atacat-o nimeni, a avut cea mai paşnică societate, liberală, marxistă, liberă sexuală din Europa, şi acum se simte ameninţată de cei care i-au asigurat securitatea.

Ce facem acum? Militarizăm şi nuclearizăm nordul.

Ce vom face din intrarea în NATO a Finlandei şi Suediei? Asta dacă Turcia îşi va da acordul, pentru că acum a declarat că nu o va face. Nimic. Doar militarizarea nordului, militarizarea Balticii. A fost zona neutrală întotdeauna. aia nici pe timpul faraonilor nu au văzut nave de luptă.

Credeți că Rusia va lăsa nepedepsit acest lucru? Kennedy ar fi acceptat vreodată rachete sovietice în Cuba? Păi NATO vrea să aducă submarine în Baltică. Rusul nu va lăsa nepedepsit acest lucru. Nu suntem întregi la minte.

Cum e posibil ca NATO, să ne considerăm superiori rasiali tuturor? Asta e politica ariană, superioritate rasială pe care nimeni nu o vede”, a precizat jurnalistul Hartmann.

Reamintim că analistul, jurnalistul şi profilerul H.D. Hartmann a fost invitat în cadrul unei noi emisiuni-dialog BZI LIVE plecând de la subiectele controversate ale momentului și anume războiul din Ucraina.

Comentarii
  • Nu-mi place ce spune, nu-l urmaresc, loveste cam tare in Ucraina dar nu vorbeste de atrocitatile, distrugerile Rusiei in Ucraina , nu vorbeste de amenintarea globala a Rusiei asupra tuturor tarilor inclusiv cu nucleara , nu vorbeste de un putin nebun care vrea sa fie un dictator al lumii intregi si domnul asta pare a fi pro-rus cam asa rezulta, deci nu ne place

  • Analizele lui Hartmann sunt realiste, sunt bazate pe fapte si ratiune, si tocmai de aceea sunt neplacute pentru cei care se complac in iluziile gandirii deziderative.

Adauga un comentariu