Actualitate

H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Putin nu blufează atunci când vorbește de amenințarea cu arma nucleară. Dacă o lansează, murim d…i cu toții!”

Publicat: 30 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
H.D. Hartmann la BZI LIVE Putin nu blufează atunci când vorbește de amenințarea cu arma nucleară. Dacă o lansează murim d...i cu toții
Analiza făcută de H.D. Hartmann în privința amenințării nucleare a lui Putin

Jurnalistul H.D. Hartmann a vorbit în exclusivitate la BZI LIVE despre posibilitatea unei amenințări cu bombă nucleară. În contextul în care președintele rus Vladimir Putin a reiterat faptul că de va fi nevoit, sub amenințarea occidentală asupra Rusiei, va scoate la interval artileria grea. Despre cât de serioasă este această declarație, despre ce consecințe i-ar putea urma, cunoscutul profiler a făcut lumină. Primejdia este iminentă!

„Deci Putin nu blufează. Murim cu toţii.

Mai mult, Putin are o declaraţie care m-a înfricoşat: “Rusia poate exista fără lume, dar umanitatea nu va putea exista afară Rusia.

Muriţi şi voi, şi noi.

Cum te apară NATO de o zăpadă sau o ploaie radioactivă? Ai dispărut!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE despre amenințarea nucleară a lui Putin

În cadrul emisiunii BZI LIVE din 30 septembrie, H.D. Hartmann a subliniat faptul că amenințarea președintelui Putin nu este o joacă! În contextul în care, Rusia se va simți amenințată, teritoriile îi vor fi invadate, vor fi nevoiți să apeleze la orice mijloace, oricât de radicale ar părea la prima vedere.

„Când ai Crimeea, nu ai cum să dai cu bomba atomică. Dar se poate ca Marea Baltică să fie o variantă, sau în interiorul Ucrainei.

Ca să înţelegem, echilibrul nuclear a fost rupt de foarte mult timp. Au existat 5 tratate de neproliferare nucleară. SUA a ieşit din 3. Şi mai sunt 2. SUA au încercat să introducă China în joc. China a şi spus că nu are ce căuta în tratatul dintre Rusia şi SUA. Dar la teatrul de proastă calitate, nu s-a vrut decât propagandă.

Obama a dovedit prostia lui umană, şi a zis că Rusia este o subputere regională care trăieşte din petrol şi gaz, nu exportă nimic. Dar şi Arabia Saudită, Qatar, care trăiesc doar din petrol şi gaz. Germania a trăit în ultimii 40 de ani doar pe gazul rusesc. Fără gazul rusesc cunoşteau şi ei dezastrul din Franţa, Italia, se cârpeau şi ei. Faptul că au desconsiderat Rusia, ei trăiesc într-o lume paralelă, unde ei dau sancţiuni pe caviar.

O lume complet paralelă de ceea ce vedem în fiecare zi.

Putin a semnat tratatele de independenţă a celor 4 republici şi probabil vor sta aşa vreo câteva ore.

Dacă nu suntem mincinoşi şi slabi pregătiţi, vom vedea că pe internet, se află strategia de Securitate a Federației ruse. Şi putem găsi şi strategia de Securitate SUA. Vom observa o sinonimie a aceleaşi definiții de Securitate în ambele state. Dacă eşti atacat, ai voie să foloseşti orice armă vrei, implicit tehnologia nucleară.

Deci Putin nu blufează. Murim cu toţii.

Mai mult, Putin are o declaraţie care m-a înfricoşat: “Rusia poate exista fără lume, dar umanitatea nu va putea exista afară Rusia”.

Muriţi şi voi, şi noi”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Mă, băieţi, nu e bluf. Şi vă îndreptăţi cu capul în zid”

Cunoscutul analist politic explică scenariul unui eventual atac nuclear. H.D. Hartmann spune și subliniază importanța pânzei freatice, implicit dezastrele la care ne-am expune în momentul contaminării ei sau chiar a dispariției.

„Asta e principiul scris în documente publice pe Google, şi reînnoit de curând. Deci, omul nu blufează. Dacă americanii dau armament ce trec peste nivelul nostru tehnologic şi dacă Ucraina vrea să ajungă sub zidurile Kremlinului, voi dispăreţi! Deci nu blufează!

Biden nu este în stare să înţeleagă profunzimea problemei nucleare.

Oameni buni, pânza freatică nu are graniţe. Contaminarea pânzei freatice ucrainene, înseamnă moartea a mii de oameni.

Profunzimea problemei e uluitoare. Liz Truss habar nu are cine e, Biden nu ştie pe unde să calce, franțuzu, câştigă Meloni în Italia şi el spune “o să fim atenţi. La ce să fii tu, mă, atent? Nu te-a învăţat mă-ta şi nevastă-ta, profesoara, să fii atent?” Germania este efectiv în găleată.

Să stai tu, Iohannis la 15 grade! Dar nu poporul român. De ce să fie gazul mai scump, ba , Iohannis, dacă sunt ale noastre?

Cu aceşti indivizi nu poți să discuţi serios problematica nucleară.

O singură bombă duce la dispariţia pânzei freatice. Vă mutaţi ca să beţi apă. Şi nu în Câmpia Panonică, ci în preeriile americane. Ca şi ei au nevoie de sclavi.

Putin nu blufează!

Să înţelegeţi drama prin care trece astăzi Europa. Nu vă mai luaţi după Liz!

Când profilezi o crimă de masă, nu dai dreptate unui criminal dintre cei doi. Profilezi crima şi nu criminalul. Nu dai dreptate Ucrainei când bombardează şcoli şi licee civile, cum nu dai dreptate Rusiei când bombardează şcoli şi spitale civile. E foarte grav când dai dreptate unui criminal între doi. Un principiu fundamental de politică.

5 megatone nu ne dărâmă Palatal Regal din Bucureşti, dar rezerva hidrologică a întregii Românii va muri pe loc. La orice adâncime ar fi.

Şi nu vei avea teritoriu unde să te muţi cu poporul. Cartofii, animalele vor fi radioactive. Cum să spui că pastilele de iod te vor salva?

Până pe 15 octombrie, aceste state aşa zis independente, recunoscute de Putin prin decret, vor fi teritoriu naţional. Şi ce faci atunci?

Când îmi este ameninţată integritatea nucleară, am voie să folosesc triada nucleară. Submarin, terestru, spaţial.

Mă, băieţi, nu e bluf. Şi vă îndreptăţi cu capul în zid.

Nu americanii o să vă cureţe panza freatică, că nu există tehnologie.

Când ai Crimeea statul de vacanţă al elitei ruse, nu o să îţi arunci în aer cu bomba atomică”, a conchis H.D. Hartmann.

Comentarii
  • Asta e platit de piticul atomic ca sa-i faca propaganda? Du-te frate pe front, alege-l pe care-l vrei, si expune-ti teoriile! De unde ai mai aparut si tu, mare politolog cu un vocabular de mahala!?

Adauga un comentariu