Local

Haiducul apolitic, la braț cu penalul Iașului. Colaborare cu iz politic pentru proiectele importante din Iași – FOTO

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Haiducul apolitic la braț cu penalul Iașului. Colaborare cu iz politic pentru proiectele importante din Iași - FOTO
Cătălin Urtoi, ”luptătorul neînfricat” al autostrăzilor, încearcă din răsputeri să nu se dea de gol în ceea ce privește preferințele politice, dar fără rezultat

Haiducul apolitic, la braț cu penalul Iașului. Cătălin Urtoi, omul care susține sus și tare că nu preferă vreo formațiune politică, este dat de gol de „senatorul de carton”, Maricel Popa

Nu de puține ori, Maricel Popa, cel care încearcă cu toate puterile să bage Iașul în faliment, s-a afișat pe rețelele de socializare cu așa-zisele victorii. În fapt, victoriile nu îi aparțin, dar acesta nu ratează nicio ocazie de a se poza și de a-și asuma meritele altora. Mai mult decât atât, în ceea ce îl privește pe Cătălin Urtoi, „luptătorul neînfricat” al autostrăzilor încearcă din răsputeri să nu se dea de gol în legătură cu preferințele politice, dar fără rezultat. Este simplu de remarcat faptul că așa-zisul apolitic este, de fapt, un PSD-ist convins.

Maricel Popa si Catalin Urtoi
Cătășin Urtoi, se pare că este la picioarele lui Maricel Popa

Haiducul apolitic, la braț cu penalul Iașului

Catalin Urtoi
Chiar dacă susține că este ”apolitic”, Cătălin Urtoi profită de orice ocazie să îl laude pe ”țeparul” Iașului

Haiducul apolitic, la braț cu penalul Iașului, Maricel Popa. Chiar dacă încearcă din răsputeri să se ascundă sau să nu confirme preferințele politice, Cătălin Urtoi este dat de gol de prietenul Maricel Popa pe rețelele de socializare. Mai exact, „marele senator” Maricel Popa s-a lăudat încă o dată cu „reușitele” partidului din care face parte, postând mai multe imagini din cadrul unei întâlniri de la Piatra Neamț. Pe scurt, haiducul apolitic, Cătălin Urtoi, a făcut o vizită în oraș pentru a lua parte în cadrul unei întâlniri care viza aprobarea acordului de mediu al Autostrăzii Unirii – A8 și lansarea acestuia în dezbatere publică.

Mai mult decât atât, dacă Urtoi a evitat să posteze vreo imagine alături de Maricel Popa, „ghimpele politic” nu a ezitat să o facă. Amintim faptul că, recent, Cătălin Urtoi a fost prezent la Iași pentru a-și expune reușitele opiniei publice. Acesta a ținut să precizeze inclusiv faptul că Maricel Popa, „senatorul de carton” și președintele PSD din Iași, ar fi foarte interesat de proiectele autostrăzilor A7 și A8, contrar faptului că „țeparul Iașului” este cercetat și pentru „tunul” de 13 milioane de euro din bugetul Consiliului Județean Iași și al Consiliului Județean Neamț, prin achiziția spitalului mobil de la Lețcani.

Astfel, Maricel Popa, „ghimpele” din PSD, miroase și profită de orice ocazie să iasă în față și să pledeze ca un politician onest care dorește doar să dezvolte Iașului, pe spatele altora. Mai mult decât atât, important de menționat este și faptul că, recent, Cătălin Urtoi a fost numit inclusiv în Consiliul de Administrație al Companiei de Investiții Rutiere (CNIR), în contextul în care, la finalul anului 2022, acesta a fost exclus din cadrul Asociației pentru A8. La acea vreme a fost acuzat că face propagandă PSD, contrar faptului că se declară fără apartenență politică.

Maricel Popa
„Senatorul de carton” ține cu dinții să-și facă reclamă pe spatele altora

Cătălin Urtoi, la picioarele „penalului” Maricel Popa

Strada
Cătălin Urtoi a făcut o vizită în Piatra Neamț pentru a lua parte în cadrul unei întâlniri care viza aprobarea acordului de mediu a Autostrăzii Unirii – A8 și lansarea acestuia în dezbatere publică

Prezent la Iași, Cătălin Urtoi a ținut să puncteze ori de câte ori a avut ocazia că „falimentarul” Maricel Popa este, se pare, foarte interesat de proiectele cu privire la autostrăzile A7 și A8. Este lesne de înțeles faptul că „haiducul” autostrăzilor este la picioarele lui Maricel Popa.

Astfel, contrar faptului că se declară apolitic, Cătălin Urtoi continuă să facă propagandă senatorului PSD, susținând faptul că alte persoane din diverse formațiuni politice nu și-au arătat interesul cu privire la susținerea proiectelor, ba mai mult decât atât, acesta a precizat faptul că unii colegi l-au scos din grupul de consultări, inclusiv în ceea ce privește proiectul privind extinderea autostrăzii A8 în Republica Moldova.

Întrebat dacă excluderea lui Sorin Grindeanu din funcția de ministru al Transporturilor va îngreuna demararea proiectelor cu privire la autostrăzile A7 și A8, a transmis ferm faptul că acest lucru ar putea încetini și ar putea pune în întârziere buna desfășurare a lucrărilor. Amintim faptul că inginerul hidrotehnic Cătălin Urtoi este consilier onorific al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu (PSD).

Haiducul apolitic, la braț cu penalul Iașului. Imaginea a fost publicată pe profilul personal al „țeparului” Maricel Popa. În schimb, Cătălin Urtoi încă încearcă să ascundă susținerea „penalului”, dar îl laudă ori de câte ori are ocazia.

Comentarii
  • Două gunoaie, care nici măcar nu știu să lege o frază. Ambii provoacă greață. Oricum se va râde mult la anul dAcă Popa îl pune pe Urtoi candidat PSD la primărie. Ne vom crăcăna de râs. Candidat PSD în Moldova în jur de 6-7 %. CIRC TOTAL !

  • Articolul este rău intenționat.
    In loc să evidențiați efortul depus de Cătălin Urtoi, va rezumați la acuzații nefondate.
    Care aceste scopul acestui ziar de scandal ?
    Să nu mai facem nimic ? Să menținem zona Moldovei în sărăcie ?

  • Articolul este rău intenționat.
    In loc să evidențiați efortul depus de Cătălin Urtoi, va rezumați la acuzații nefondate.
    Care aceste scopul acestui ziar de scandal ?
    Să nu mai facem nimic ? Să menținem zona Moldovei în sărăcie ?
    Lăsați dezbinarea și informați corect societatea cu privire la munca depusa de Cătălin Urtoi și echipa sa.
    Va mulțumesc !

  • Mor de râs ! Acest Urtoi este un parazit social . Umblă cu autostrada în cavitatea bucală ca să capate arginți și funcții. UN ȘMENAR INTERLOP !

  • Cancerul Iasului… acesti infractori alaturi de slinosul de Laicu ar trebui sa intre la puscarie langa Arseni, sa speram ca mai avem justitie si o sa ne scape de aceste malformatii, de acesti paraziti.

Adauga un comentariu