Stiri Turism

Halloween la Castelul lui Dracula. Castelul din Pasul Tihuța, asaltat de turiştii străini

Publicat: 01 nov. 2019

Halloween la Castelul lui Dracula. În ultimii ani, sărbătoarea importată de la americani a prins amploare şi în ţara noastră. Zeci de localuri din ţară organizează petreceri tematice în această perioadă. Astfel, o petrecere înfricoşătoare a fost noaptea trecută la Castelul lui Dracula din Pasul Tihuța.

Oaspeţi au fost vampiri şi vrăjitoare din toate colţurile lumii, cuceriţi de povestea temutului Conte, care au vrut să sărbătorească Halloweenul în casa unui personaj sângeros.

Halloween la Castelul lui Dracula. Turişti veniţi din toată lumea

Turiştii veniţi din toate colţurile lumii au păşit în castelul lui Dracula din Pasul Tihuta şi au dat startul distracţiei. Toate astea s-au desfăşurat într-un decor demn de un film de groază. Evident, costumele purtate de ei au fost în ton cu sărbătoarea.

Tânăr: „Sunt un vampir. Ce alt loc, în afară de asta, poate fi mai bun să sărbătoreşti Halloween-ul?!”

Tânăra: „Mergeam prin hotel şi cred am simţit ceva, ceva înfricoşător la capătul holului. M-am speriat şi a dispărut. Am căutat oarecum legenda lui Dracula, trebuie să fie înfricoşător, amuzant.”

3.500 de dolari pentru o călătorie pe urmele lui Dracula

Mâncarea, pregătită cu multă atenţie de bucătari, a amintit de temutul Conte, iar oaspeţii au primit şi o lecţie – odată cu porţia din farfurie.

Bucătar: „Aici avem muşchiuleţul de tatar tras în ţepuşa care a fost băiţuit de două zile, va fi prăjit de fiecare turist deoarece este o lecţie de supravieţuire.”

Ana Maria Muscar, manager hotel: „100.000 de oameni din Canada, America, Marea Britanie, Germania şi România, sunt oameni care vor să iasă din rutină din cotidian şi profită de acesta sărbătoare.”

Turiştii de peste Ocean au scos din buzunar chiar şi câte 3.500 de dolari pentru a porni pe urmele lui Dracula prin România.

Tânăr: „Suntem aici cu turul lui Dracula, pentru o săptămână în România. Am mers în diferite locaţii în care Vlad a locuit. Unde s-a născut şi a murit.”

Petrecerea înfricoşătoare s-a încheiat înainte de ivirea zorilor.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu