International

Halucinant! Bebeluş cu alcoolemie de peste 3,2 a murit. Ce s-a întâmplat

Publicat: 21 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Halucinant Bebeluş cu alcoolemie de peste 32 a murit. Ce s-a întâmplat

În Polonia s-a înregistrat un caz de-a dreptul halucinant. Un bebeluş, născut prematur a murit din cauza alcoolemiei de peste 3,2 miligrame la mililitrul de sânge. Marţi, 21 ianuarie, reprezentanţii Procuraturii poloneze au transmis decesul micuţului abia adus pe lume. Tragedia a avut loc la o maternitate de la periferia Varşoviei.

Conform oficialilor locali, bebeluşul, a avut la naştere greutatea de 1.300 de grame şi suferea de malformaţii genetice extrem de importante. Micuţul a fost supus unei necropsii în vederea stabilirii cauzei decesului.

Mama copilaşului, o femeie în vârstă de 42 de ani, a fost internată în oraşul Nowy Dwór Mazowiecki pe data de 23 decembrie după debutul contracţiilor. Gravida se afla în cea de-a 28-a săptămână de sarcină. După momentul naşterii, bebeluşul a fost internat într-o secţie specială a spitalului.

Mama a fost externată la scurt timp după naştere, fiind chestionată apoi de oamenii legii, membri ai Poliţiei şi Procuraturii.

Ea a confesat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul naşterii, dar a fost eliberată după aceea, întrucât a dovedit faptul că deţine o locuinţă permanentă.

Cadrele medicale speră să determine prin autopsie dacă bebeluşul a murit ca urmare a malformaţiilor genetice sau din cauza conţinutului ridicat de alcool din sânge.

Adauga un comentariu