Actualitate

Halucinant! Un român și-a transmis moartea live pe Facebook

Publicat: 26 feb. 2020

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, și-a transmis moartea live pe Facebook, după ce în urmă cu câteva zile le-a spus prietenilor la un priveghi că la moartea sa vor asista foarte mulți oameni.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în curtea casei în care locuia tânărul de 28 de ani, în satul Podu Corbencii. În urmă cu o săptămână, la un priveghi, tânărul le-a spus prietenilor săi că la moartea sa vor asista foarte mulți oameni, însă aceștia nu l-au luat în seamă, crezând că glumește. Totuși, tânărul a mai avut în trecut tentative de suicid.

Avionul cu care a călătorit italianul cu coronavirus s-a întors gol la Craiova. Aeronava, dezinfectată după patru zile
Seara trecută, tânărul a intrat live pe Facebook și le-a povestit tuturor celor care îl urmăreau că vor asista la moartea lui.

Tânăr din Corbii Mari, sinucidere live pe Facebook
Atunci când toți credeau că, din nou, tânărul glumește, acesta a recurs la un gest îngrozitor. A început să își confecționeze un ștreang, pe care apoi l-a legat de o grindă din curte, iar într-un final s-a spânzurat.

Toate aceste scene teribile au fost transmise live pe Facebook, iar unii dintre prietenii săi au sunat la numărul unic de urgență 112, pentru a-l ajuta.

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 28 de ani, din Corbii Mari. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care tânărul și-a pierdut viața.loading...

Adauga un comentariu