National

Handbal: Elevii lui Iulian Hatura au intrat de ieri in cantonament

Publicat: 07 ian. 2000

•Handbalistii de la Poli Nena vor sta la Muncel pana pe 13 ianuarie

O jumatate a familiei sportive Poli Nena, formata din componentii echipei de handbal, s-a reunit luni, in vederea inceperii antrenamentelor. In ciuda promisiunilor primite din partea DJTS Iasi, baietii s-au antrenat, in primele zile ale anului, in aer liber, neavand acces in Sala Polivalenta. In aceste conditii, secretarul AS Nena, Viorel Damaschin, a fost pus in situatia de a intra cu echipa cat mai repede in cantonament, locul de desfasurare fiind Tabara Muncel (Mogosesti-Siret), localitate aflata pe ruta Pascani-Adjud. Ieri, lotul format din 17 sportivi, impreuna cu antrenorii Iulian Hatura, Vasile Ciocoiu si Nelutu Zepciuc, au efectuat primul antrenament la Muncel, pana pe 13 ianuarie urmand un amplu program de refacere fizica in perspectiva abordarii returului de campionat cu forte proaspete.

Alaturi de vechii echipieri ai Politehnicii Nena, au mai facut deplasarea doi juniori antrenati, la Liceul cu Profil Sportiv, de Veniamin Lupan – Vladut Larion si Florin Timofte -, ei fiind doriti la echipa atat de tehnicieni cat si de Viorel Damaschin, reprezentantul firmei Nena – responsabilul cu echipa de handbal. Dupa finalizarea acestui stagiu centralizat de pregatire, iesenii vor continua antrenamentele in Iasi, evoluand totodata in cateva partide amicale, cu formatii de prima divizie, meciuri neperfectate inca.

Prima intalnire oficiala din acest an se va desfasura pe 6 februarie, la Cluj, unde Poli Nena va evolua impotriva Universitatii, intr-un meci contand pentru Cupa Romaniei. La numai trei zile distanta, cele doua combatante se vor intalni din nou, de data aceasta la Iasi, in retur. La startul competitiei s-au alaturat 14 echipe, cele 12 din prima liga precum si primele doua clasate in divizia secunda. Va reamintim, la finele turului Diviziei A, Poli Nena ocupa locul 2 cu 24 de puncte din 10 partide, cu sapte victorii si trei infrangeri, golaveraj 251-205, cu 4 puncte mai putin decat prima clasata, CSU Ulpimex Galati.loading...

Adauga un comentariu