Sport

Haos la FCSB! Gigi Becali nu a glumit. Finanțatorul a tăiat salariile la jumătate. Ce se întâmplă cu cei care refuză

Publicat: 27 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Haos la FCSB Gigi Becali nu a glumit. Finanțatorul a tăiat salariile la jumătate. Ce se întâmplă cu cei care refuză

Este haos la FCSB. Gigi Becali nu a glumit când a zis că va reduce salariile la jumătate. Patronul echipei nu a mai așteptat să vadă când ce va relua campionatul și a decis să umble la banii jucătorilor săi. Omul de afaceri profită de starea de urgență pentru a tăia salariile.
Jucătorilor li s-a transmis să semneze o hârtie prin care acceptă reducerea salariului la jumătate pe o perioadă de 6 luni, până în octombrie. Fotbaliștilor antrenați de Bogdan Vintilă nu le-a picat deloc bine, iar mulți dintre ei nu sunt de acord cu această măsură.

Cine nu acceptă, va intra în șomaj tehnic

Interesant este că jucătorii de la FCSB nu și-au primit încă salariul pe luna februarie, iar, din informațiile Digi Sport, Becali profită de acest lucru și condiționează salariul integral pe februarie de acceptarea reducerii contractului.
Conform informațiilor noastre, cine nu va accepta să semneze reducerea salariului pe șase luni, va fi băgat în șomaj tehnic. Cel mai probabil, jucătorii care nu vor accepta se vor judeca ulterior cu Becali, în funcție de măsurile pe care le va lua acesta.

Becali a anunțat deja că va tăia salariile jucătorilor de la FCSB

Becali anunțase încă de acum două zile că va reduce salariile la jumătate și nu ia în calcul nicio negociere, iar cine nu vrea „este liber să meargă la comisii”.

„Toată lumea, salariul la jumătate. Fotbalistul nu este și el om? Poate să stea și cu 7.000 de euro, ce, poate doar cu 15.000? Nu există nicio negociere, jumate din salariu și punct. Ca politică generală, nu doar la mine. Dacă eu nu pot să țin, dar ceilalți. O să fie, probabil, unii jucători care o să zică că nu vor, nu vrei, la revedere, du-te la comisii.
La mine sunt salarii de la 10.000 în sus. Deci, ai mei, o să câștige minim 5.000. Dacă ai 15.000, o să iei 7.000”, a anunțat Gigi Becali

Adauga un comentariu