Sport

Harlem Gnohere, jucătorul FCSB-ului pentru încă un an!

Publicat: 27 apr. 2020

Gigi Becali susținea că Harlem Gnohere va pleca în perioada de mercato din vară, toate acestea deoarece i se va încheia contractul cu vicecampioana României, dar lucurile stau cu totul diferit.
Harlem Gnohere și-a prelungit contractul cu FCSB la finalul anului 2018 și noua înțelegere este valabilă până în vara anului 2021. Astfel, „Bizonul” nu va putea pleca de la FCSB la finalul sezonului 2019 – 2020, ci va mai fi legat de vicecampioana României pentru încă un an.
și atacantul francez uitase că mai are un an de contract cu FCSB și și-a adus aminte abia sâmbătă. Astfel, Harlem Gnohere a profitat de gafa lui Gigi Becali și a oficialilor de la FCSB și a postat pe pagina sa de Instagram o imagine prin care le aduce aminte oficialilor de la FCSB că mai are contract până în 2021, dar și un mesaj dur.

„Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram.

Adauga un comentariu