Stiri si curiozitati

Harta alunițelor de pe corp: Ce spun alunițele despre temperamentul tău?

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Harta alunițelor de pe corp Ce spun alunițele despre temperamentul tău
Nu multă lume știe, dar locul în care se află alunițele, forma și mărimea lor pot oferi informații prețioase despre sănătatea, temperamentul și viitorul tău.

Harta alunițelor de pe corp poate spune multe despre destinul tău. Astfel, poți afla care este starea ta de sănătate și ce soartă vei avea.

Nu multă lume știe, dar locul în care se află alunițele, forma și mărimea lor pot oferi informații prețioase despre sănătatea, temperamentul și viitorul tău. S-a demonstrat că fiecare aluniță vizibilă ascunde un înțeles ori ilustrează fie un eveniment fericit, fie un blocaj ce urmează să îți apară în cale.

De asemenea, potrivit medicinei tradiționale chineze, alunițele crescute deasupra nivelului pielii constituie un blocaj energetic. Însă, dacă o aluniță este poziționată în partea de jos a feței, mai ales deaspura buzei superioare, indică o senzualitate fără margini.

o alunita examinata de medic
Alunițele crescute deasupra nivelului pielii constituie un blocaj energetic.

Harta alunițelor de pe corp

Dacă ai alunițe pe frunte înseamnă că ești o persoană cu multă încredere de sine și cu abilități de conducător. Potențialul tău energetic este extraordinar, fapt pentru care ești mereu cu un pas înaintea celorlalți.

Alunițele de pe tâmple înseamnă noroc și talente ascunse. Totodată, mai dezvăluie că ești o persoană mistică, înzestrată cu intuiție puternică.

Dacă ai alunițe pe pleoape înseamnă că te afli mereu în conflict cu familia ta.

În cazul în care ai alunițe pe marginea urechii simbolizează că ești o persoană inteligentă, cu rezultate deosebite în tot ceea ce faci. Din punctul de vedere al sănătății, un semn pe lobul urechii poate prevesti o afecțiune legată de memorie.

Pomeții înseamnă vanitate și putere, iar dacă ai o aluniță în acest loc, ar trebui să te consideri norocos. Ești o persoană ambițioasă și mândră. Interesant de știut este că acest semn, prezent pe fața unei persoane de peste 40 de ani, semnalează apariția unei noi iubiri.

alunite pe fata unei femei
Alunițele prezente în jurul gurii spun despre tine că ești o persoană capricioasă, senzuală, cu o sexualitate debordantă și predispusă viciilor.

O aluniță pe vârful nasului indică faptul că persoana în cauză este certăreață și are constant probleme conjugale. De asemenea, o aluniță în acest loc mai arată că ai mereu probleme de ordin financiar și că îți găsești cu greu un partener de viață.

Alunița de pe bărbie semnifică încăpățânare, egoism și autoritate. Mai mult, înseamnă că ai o capacitate uriașă de a influența oamenii.

Alunițele prezente în jurul gurii spun despre tine că ești o persoană capricioasă, senzuală, cu o sexualitate debordantă și predispusă viciilor.

Dacă ai alunițe pe gât, înseamnă că te exprimi cu dificultate. Îți alegi foarte bine cuvintele și te ferești să spui lucrurilor pe nume. În plus, ești înzestrată cu o diplomație aparte, inteligență și șarm. În ceea ce privește sănătatea, se poate ca alunițele de pe gât să prevestească probleme cu glanda tiroida.

alunita pe gatul unei femei
Dacă ai alunițe pe gât, înseamnă că te exprimi cu dificultate.

Alunițele prezente pe brațe spun despre tine că ești o persoană sensibilă, supărăcioasă și chiar agresivă, uneori. Alunițele de pe brațul drept simbolizează fidelitate și loialitate.

Cei care au alunițe în palmă sunt capabili să depășească orice obstacol fără să sufere prea mult. De asemenea, preferă o viață izolată, fără agitație cotidiană.

Dacă ai alunițe pe abdomen, trebuie să știi că acestea indică noroc, bunăstare, succes neașteptat și șansa de a obține lucruri cu ușurință.

Alunițele de pe sâni denotă fertilitate, generozitate și senzualitate.

În cazul în care ai alunițe pe spate, trebuie să știi că duci o povară dintr-o viață anterioară, pe care trebuie să o depășești în această viață.

Alunițele prezente pe picioare indică o fire deschisă și aventurieră, nerăbdătoare, care adoră călătoriile.

o alunita pe spate
În cazul în care ai alunițe pe spate, trebuie să știi că duci o povară dintr-o viață anterioară, pe care trebuie să o depășești în această viață.
Adauga un comentariu