Economic Local

Harta digitala a Municipiului Iasi va fi actualizata de primarie! Iata toate detaliile despre proiect

Publicat: 03 aug. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Harta digitala a Municipiului Iasi va fi actualizata de primarie Iata toate detaliile despre proiect
1

Primaria va actualiza si imbunatati harta digitala a Municipiului Iasi. Proiectul, intitulat „Iasi Map2Web”, va fi realizat de SC Schubert & Franzke SRL, contractul incheiat de municipalitate avand o valoare de 48.671 lei, inclusiv TVA. Termenul de finalizare a contractului este de 30 de zile.

Fata de versiunea actuala, noua harta va marca si institutiile publice, unitatile de invatamant, unitatile medico-sanitare, reteaua de transport public, pistele de biciclete si statiile de inchiriere ale acestora, parcarile si amplasamentele aparatelor de taxare, investitiile in infrastructura de transport (drumuri si poduri), suprafetele pentru investitii, calendarul principalelor evenimente, infrastructura de parcuri, avertizarile privind lucrarile si deconectarile de la retelele de utilitati, top 20 locuri de vizitat etc. Totodata, va fi disponibila si localizarea prin sistemul GPS in varianta de mobil. Pentru fiecare punct de interes din harta va putea fi generat un link si share-uit pe canalele social media.

Aplicatia de harta interactiva este utilizabila pe toate browserele de actualitate, fiind disponibila si in limba engleza. Harta poate fi accesata la adresa: https://iasi-city.map2web.eu.
 

Adauga un comentariu