Actualitate

Hilar! În loc să se pensioneze, Teodor Meleșcanu mai spera la viaţa politică

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hilar În loc să se pensioneze Teodor Meleșcanu mai spera la viaţa politică

Teodor Meleșcanu a declarat, după ce a fost ales președinte interimar al partidului Forța Națională, că formațiunea este de centru, iar obiectivul este revigorarea României. Grațiela Gavrilescu este prim-vicepreședinte interimar, iar Alexandru Ștefan Băișanu a fost numit purtător de cuvânt, conform Mediafax. Totuşi, putem observa încăpăţânarea de care dă dovadă Melescanu. La cei 78 de ani pe care îi are, Melescanu refuza să joace şah, să îşi cheltuiască pensia, care oricum este una uriaşă, sau să facă alte tipuri de activități specifice pensionarilor. Personajul mai sus enumerat mai spera la viaţa politică, dar degeaba.

„Abia am încheiat ședința Biroului Permanent al partidului Forța Națională în care s-au luat măsuri foarte importante. A fost numit președinte interimar al partidului Forța Națională, domnul Teodor Meleșcanu. De asemenea, a fost aleasă doamna Grațiela Gavrilescu în funcția de prim-vicepreședinte al partidului și a fost ales domnul deputat Alexandru Ștefan Băișanu în funcția de șef al departamentului de comunicare și purtător de cuvânt al partidului”, a anunțat, sâmbătă, secretarul general al partidului Forța Națională Mircea Găinușe.

Președintele Teodor Meleșcanu a anunțat validarea pozițiilor de președinți județeni ai Partidului Forța Națională și a precizat că formațiunea pe care o conduce este una de „centru”.

Adauga un comentariu