Bursa Barfelor

Hinterlopii de pren târg, „eroi” în lupta cu Guvid-19! Ce le-a mai trecut prin cap!

Publicat: 18 ian. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una năucitoare de-a dreptul! Gurile rele spun că, în ultima perioadă, mai mulți membri ai lumii hinterlope de pren târg s-au apucat de biznisuri. Nu, nu din alea ca până acu’! Nu! Cică jmecherii s-au orientat ei cumva, în foncție de pandemia cu Guvid-19, și își tot trimit diferite „săgeți” peste Prut, înspre Basarabia Saudită, să aducă pastile din alea, de tratează curonaviorusu’. Afacerea pare a fi înfloritoare, pentru că e pe sistemul „iau cu un leu și vând cu 10”.

Numai că babetele bârfitoare s-au crăcănat de râs când au auzit cu ce se mai ocupă marii hinterlopi de pren târg, în contextul în care, înainte de asta, băeții se luptau cu săbii și-n amenințări și aveau cu totul alte preocupări, departe de cele cu iz medical! Acu’, dacă băeților le iese pasiența și, în plus, ajută și nește cetățeni să nu se îmbolnăvească, cu atât mai bine!

 

 

Comentarii
  • Păi asta înseamnă ca sunt mai deștepți decât autoritățile statului! Medicamentul acela este foarte bun și a salvat foarte multă lume. Au fost salvați foarte mulți bolnavi și a scăzut foarte tare numărul deceselor cand a fost donata o cantitate la Spitalul de boli infecțioase de Gigi Becali. Dar noi mergem după peincipii si porcării europene, americane.

Adauga un comentariu