BZI LIVE

LIVE VIDEO – Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române, vine la BZI LIVE! Informații despre serviciile operatorului național de servicii poștale și de curierat rapid in perioada pandemiei și noile cerințe ale societății – FOTO

Publicat: 25 nov. 2020

Joi, începând cu ora 14:00, în studioul BZI LIVE invitatul emisiunii va fi Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române, care va oferi informații importante despre facilitățile operatorului național de servicii poștale și de curierat rapid.

Discuția moderată de Roxana Caraiman va viza aspecte precum activitatea în perioada pandemiei, noi servicii implementate, digitalizare, concurența acerbă în zona de curierat pentru marii retaileri și strategiile Poștei Române pentru a ține pasul cu noutățile din domeniu.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Domnul Horia Georgescu ar trebui sa-si verifice „colegii” din subordine sa vada ca in foarte multe unitati nu se respecta DELOC purtatul mastii !!

Adauga un comentariu