Horoscop

Horoscop 14 martie 2021. Nativii din zodia Scorpion iubesc intens şi sunt romantici

Publicat: 14 mart. 2021
Horoscopul zilei
Horoscopul zilei de 14 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Scorpion au parte de momente romantice și intense în viața sentimentală

Horoscopul zilei de 14 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Scorpion au parte de momente romantice și intense în viața sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Pentru Berbeci se schimbă registrul energetic și își recapătă mare parte din energie, dat fiind că Luna le activează zodia. Însă, pe de altă parte, astăzi are loc o conjuncție între Venus și Neptun, aspect care îi poate face mai nostalgici, mai sensibili și romantici. În cuplu pot avea tendința de a-și idealiza partenerul, iar dacă sunt singuri pot să conștientizeze că sunt atrași de cineva, posibil chiar de cineva din trecut.

Taur

Nativii Taur își doresc să petreacă timp cu prietenii și sunt mult mai dispuși să-i ierte pe cei care le-au greșit, însă nu ar trebui să-și pună prea mult bazele în promisiunile celorlalți și nici ei, la rândul lor, să nu facă prea multe promisiuni. Atenție la iluzia pe care un posibil proiect o poate creea în mintea nativilor. Dacă un plan pare prea frumos pentru a fi adevărat înseamnă că așa și este.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, ziua de astăzi poate aduce multă visare și confuzie în legătură cu cariera și direcția profesională. Pot idealiza un obiectiv și asta poate fi o sabie cu două tăișuri pentru că se pot teme că nu vor fi niciodată suficient de buni sau, din contră, li se poate părea un obiectiv prea ușor de atins. În dragoste pot dori să-și oficializeze relația în care se află.

Rac

Este o zi foarte spirituală pentru cei născuți în zodia Rac. Nativii pot avea revelații, vise profetice, pot avea conștientizări și pot purta dialoguri cu persoane care să le deschidă noi orizonturi. Este un bun moment de conectare la energia familiei, la trecut, la rădăcini, dar și la prieteni, însă la acei prieteni foarte apropiați, de suflet.

Leu

În unele cazuri, nativii Leu au tendința de a idealiza o aventură romantică, o idilă pasională și de aici pot apărea dezamăgiri. În alte cazuri poate fi vorba de conștientizarea faptului că sunt dependenți emoțional sau financiar de partener și ăsta să le provoace frustrări. De asemenea, nu este o zi favorabilă investițiilor și demersurilor comune cu cineva într-o anume direcție. Se pot pierde banii investiți.

Fecioară
Nativii Fecioară au parte de conjuncția Venus-Neptun din zodia Pești în sectorul relațiilor, acolo unde ieri a avut loc și Lună Nouă. Este foarte probabil ca nativii să fie mai romantici ca niciodată, mai idealiști cu viața de cuplu, să-și ridice partenerul pe un piedestal. Dacă sunt singuri și ies la o întâlnire trebuie să fie atenți că rațiunea le poate juca feste. Pe de altă parte, nu este o zi favorabilă pentru discuții profesionale importante.

Balanță

Nativii Balanță își fac planuri mari în privința stilului de viață sau locului de muncă, însă tendința lor este de a vorbi prea mult și a face prea puțin. Ofertele de muncă care vin astăzi sau pe care le descoperă în urma unui dialog, unei căutări, nu sunt nimic mai mult decât iluzii. Este o zi bună pentru odihnă, relaxare. O carte citită acum le poate ajuta imaginația să zburde și le poate îmbunătăți starea de spirit.

Scorpion

Nativii Scorpion, după Lună Nouă de ieri care s-a petrecut în sectorul iubirii, azi au parte tot aici de conjuncția Venus-Neptun. Dat fiind că Venus este guvernatoarea relațiilor lor, este o zi foarte bună pentru a fi romantici cu partenerul de viață, pentru a-și deschide sufletul și a lăsa sensibilitatea să se manifeste. Cei singuri se pot îndrăgosti până peste cap de cineva, dar în continuare este de preferat să rămână ancorați în realitate.

Săgetător

Săgetătorii se pot preocupa mai mult de familie și pot fi mai atenți la nevoile persoanei iubite sau ale copiilor. Este o zi bună pentru a sta alături de cei dragi și a încerca să se detașeze emoțional de tot ce le-ar putea întuneca starea de spirit. Unii nativi ar putea redecora casa astfel încât să se simtă mai confortabil atunci când intră pe ușă.

Capricorn

Ziua aceasta le poate aduce multor nativi Capricorn momente de conștientizare, răspunsuri, revelații cu privire la niște dileme care le macină mintea de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să iasă mai mult în natură, să-și asculte intuiția și să lase inspirația și imaginația să se manifeste. Se pot împăca cu cineva drag.

Vărsător

Azi se petrece o conjuncție între Venus și Neptun în casa financiară a celor născuți sub semnul Vărsător și nativii sunt sfătuiți să aibă grijă pentru că poate fi o sabie cu două tăișuri, mai ales că Luna este în aspecte cu Marte și le dă curaj. Prin urmare, speculațiile financiare, jocurile de noroc, trebuie evitate și trebuie să aibă mai multă grijă pentru că se pot păcăli destul de ușor în legătură cu banii. Constructiv, ar putea forja intuiția și inspirația financiară, dar doar la nivel de analiză și de plan de viitor.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte astăzi de o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Neptun, guvernatorul lor, conjuncție care se petrece chiar în semnul lor. Este un moment important pentru nativi pentru că pot avea inspirație, imaginație, pot fi mai sensibili și romantici, mai intuitivi și mai deschiși viziunilor, de aceea mulți Pești pot avea revelații astăzi, dar și conștientizări importante.

Adauga un comentariu