Horoscop

Horoscop 19 septembrie 2020. Pentru Lei este o perioadă a întrebărilor, iar Peștii sunt la capătul puterilor

Publicat: 19 sept. 2020
Horoscop 19 septembrie 2020
Taurii s-au agitat prea mult în ultimele zile, pentru nativii Leu este o perioadă a întrebărilor, iar Peștii sunt la capătul puterilor

Horoscop pentru ziua de sâmbătă 19 septembrie 2020. Află cum va fi această zi pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru această zi, în funcție de zodie. Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Taurii s-au agitat prea mult în ultimele zile, pentru nativii Leu este o perioadă a întrebărilor, iar Peștii sunt la capătul puterilor. Sfârșitul de săptămână este intens pentru toate semnele zodiacale. Iată așadar ce îți rezervă astrele în funcție de zodie.

Cuvântul de ordine este relaxare

Berbec – Te bucuri că ai trecut peste greutăți, alături de persoană iubita. Chiar dacă ați avut clipe grele, acum sunteți uniți.

Taur – Te-ai agitat prea mult în ultimele zile. Calmul este acum pe ordinea de zi. Iei totul pas cu pas.

Gemeni – Ce ție nu îți place, altuia nu îi face! Așa spune o vorba din popor, iar acum ți se aplică fix ție. Ai trădat niște prieteni în trecut, iar acum pățești la fel.

Rac – Ți-ai amintit niște momente frumoase din trecut. Ești decis să faci din nou ceea ce te bucură atunci.

Leu – Este o perioada a întrebărilor, iar răspunsurile se află în sufletul tău. Depinde doar de ține dacă le accepți.

Fecioara – Cineva reușește să te ia prin surprindere. Îți facusei o părere greșită despre acea persoană, iar acum îți pare rău. Nu este niciodată prea târziu să îți repari greșelile.

Horoscop 19 septembrie 2020. Balanță

Acești nativi duc dorul celor dragi. Este o zi a sensibilității și a lacrimilor. Începi să plănuiești o reîntâlnire.

Scorpion – Nu înțelegi de ce te evita un prieten bun. Din senin, a avut niște reacții inexplicabile, iar apoi a întrerupt comunicarea.

Săgetător – Cineva apropiat îți deschide apetitul pentru artă. Descoperi că te relaxează mai mult decât credeai vreodată.

Capricorn – Nu ai mai avut de multă vreme o zi în care doar să stai. Îți poți lua niște popcorn și să te uiți la filmele preferate, în liniștea casei.

Vărsător – În muncă simți că nu te mai regăsești. Te depășesc total intrigile și bârfele. Nu ar strica să arunci un ochi pe niște anunțuri.

Pești. Horoscop 19 septembrie 2020 – Ai ajuns la capătul puterilor și simți nevoia să te izolezi. Parcă nimeni din jurul tău nu te mai înțelege.

Adauga un comentariu