Horoscop

Horoscop 20 martie 2021. Berbecii sunt primii care se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor

Publicat: 20 mart. 2021
Horoscopul zilei

Horoscopul zilei de 20 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec se bucură de ingresul Soarelui în zodia lor.

Soarele, astrul responsabil cu energia noastră, intră astăzi în zodia Berbec, marcând astfel începutul noului an astrologic. Totodată, acest moment reprezintă echinocțiul de primăvară, când ziua este egală cu noaptea.

Intrarea Soarelui în Berbec va revărsa asupra tuturor mai multă energie, vitalitate, mai multă determinare în acțiuni, vom fi mai ambițioși, mai curajoși și mai luptători, mai dornici să ne afirmăm. Totodată, este important să avem grijă la impulsivitate și nerăbdare.

Acest tranzit este deosebit de important, dat fiind că Soarele va face aspecte benefice cu planetele aflate în Vărsător, Jupiter și Saturn, dar și cu planetele aflate în Gemeni, Marte și Nodul Nord. Prin urmare, până pe 19 aprilie, atunci când Soarele va păși în zodia Taur, vom fi mai direcți în exprimare, mai încrezători în ideile noastre și în forțele proprii, mai curajoși în a ne susține punctul de vedere, mai optimiști și mai entuziaști. Zodiile de Foc (Berbec, Leu și Săgetător), dar și semnele de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător), inclusiv cei care au ascendent aici, vor resimți din plin beneficiile acestui tranzit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt, fără îndoială, primii care se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor. Nativii vor avea parte de o lună benefică afirmării, în care vor manifesta curaj și vor pune lucrurile în mișcare în jurul lor, dând dovadă de mai multă încredere în forțele proprii. Mercur se află încă în Pești, până pe data de 4 aprilie, ceea ce le poate aduce un soi de confuzie, de oboseală psihică, de aceea este important să știe cum să-și canalizeze energia pentru a nu se suprasolicita mental.

Horoscop Taur

Nativii Taur se pot preocupa mai mult de ei înșiși în perioada următoare. Cât Soarele va tranzita Berbecul, pentru ei va crește dorința de a se odihni mai mult, de a avea grijă de sănătatea lor și, totodată, de a pune la punct niște situații din trecut legate de cariera lor pe care le-au tot amânat. Se pot conecta mai ușor la latura spirituală a vieții, mai ales că va exista o tendință de izolare și interiorizare, și este un moment benefic să-și încarce bateriile pentru că din 19 aprilie vor avea multă treabă în sectorul profesional.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în semnul Gemeni vor avea ocazia să-și recapete entuziasmul și optimismul în timpul acestui tranzit. Nativii vor traversa o perioadă în care cheful de socializare va fi la cote înalte și își pot face prieteni mai ușor. Pot simți dorința să iasă din casă mai mult, să exploreze noi orizonturi și nu-i va întrece nimeni la vorbe. Sinceritatea cu care-și vor exprima punctul de vedere va fi apreciată de cei din jur. În plus, vor avea mai multă claritate în privința unor planuri de viitor și mai multă îndrăzneală în punerea în practică a unor proiecte.

Horoscop Rac

Soarele va activa sectorul carierei, iar Racii își vor canaliza mare parte din energie către clarificarea direcției profesionale pe care se află sau pe care vor să intre. Vor fi mai determinați să se afirme, să-și atingă un obiectiv, să obțină o funcție, dar și nivelul de stres poate crește mai mult, însă pot primi suport din partea unor terțe persoane, chiar și partenerul de viață poate fi un sprijin important în următoarea perioadă.

Horoscop Leu

Ce născuți în zodia Leu au toate motivele să se bucure de intrarea Soarelui, guvernatorul lor, în Berbec, deoarece le va deschide noi orizonturi, le va aduce mult entuziasm și optimism în gândire și o dorință de progres mai mare. Vor fi interesați de explorarea unor noi domenii, interesați de socializare și cunoașterea unor noi persoane, poate chiar de călătorii și noi cursuri și studii. În unele cazuri, pot pune în practică ceea ce au învățat, pot intra în proiecte de grup.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, acest tranzit este mai incomod, dar totodată poate fi stimulativ dacă trebuie să se ocupe de situații ce țin de bani și bunuri materiale, de partaje, credite, litigii, taxe, impozite, asigurări pentru că vor vedea mai clar lucrurile. Este important să-și asigure un confort și o bunăstare pentru a nu mai depinde de ceilalți. Unii nativi pot fi determinați să renunțe la unele sarcini profesionale, poate chiar la un loc de muncă care nu le mai place, în timp ce alții vor fi stimulați să-și îmbunătățească stilul de viață.

Horoscop Balanță

Soarele va activa sectorul relațiilor și va face aspecte bune la un moment dat cu planetele din casa iubirii, dar și cu cele din casa convingerilor și principiilor, așa că nativii Balanță au toate șansele să-și îmbunătățească viața sentimentală, indiferent că asta înseamnă o mai mare deschidere către un nou partener sau ajungerea la o înțelegere cu actualul partener. Vor fi mai sociabili, se vor înțelege mai bine cu cei din jur și vor lega mai ușor relații cu cei pe care-i cunosc acum.

Horoscop Scorpion

Soarele aduce lumină în sectorul muncii și al sănătății, iar pentru Scorpioni acest tranzit va aduce și determinarea de care au nevoie pentru a-și rezolva situații profesionale inconfortabile. Vor fi mai determinați să-și eficientizeze munca, să iasă în față și să se afirme, să treacă peste niște bariere emoționale care îi împiedicau și-i țineau în loc. Starea de sănătate intră și ea în vizorul lor și vor fi mai stimulați să-și rezolve problemele existente sau să-și schimbe stilul de viață și rutina zilnică, mai ales să scape de niște dependențe și frici.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de intrarea Soarelui în sectorul iubirii, iar aspectele benefice pe care le va face pe parcurs cu planetele din casa relațiilor și cu cele din casa comunicării vor de partea nativilor. Interesul pentru iubire crește, iar cei singuri vor fi mai deschiși noilor relații, în timp ce în cuplu se întrevăd dialoguri constructive și împăcări. Este o perioadă favorabilă nativilor care vor să discute despre posibilitatea de a deveni părinți, dar și nativilor care vor să-și descopere noi pasiuni și hobby-uri. Pofta de viață, bucuria de a face lucruri reînvie.

Horoscop Capricorn

Soarele activează sectorul casei și familiei, prin urmare Capricornii își vor canaliza mare parte din energie în aceste direcții. Vor fi nativi care se ocupă de amenjarea locuinței, de renovare, redecorare, poate alții se mută. Vor ieși la iveală situații în familie care cer analiză, poate chiar legate de activități, reguli în casă sau de buget, de bani și cheltuieli. Nativii care au de rezolvat situații patrimoniale sunt mai canalizați în acaestă direcție. Oricum, dorința de a petrece timp acasă este mai mare și, totodată, mulți își pot analiza viziunea pe care o au asupra ideii de cămin.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii fac și ei parte din categoria zodiilor avantajate de acest tranzit al Soarelui prin Berbec. Sectorul comunicării va fi activ și nativii vor fi stimulați să învețe, să vorbească, vor avea de purtat dialoguri și negocieri, vor dori să afle mai multe informații despre ceea ce-i interesează, vor avea parte de destul de multă agitație mentală, însă cu rezultate benefice pentru că pot avea idei bune și pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Vor rezolva situații ce țin de acte și contracte, vor clarifica situații în cuplu și vor fi mai dornici de plimbări, de ieșit din casă.

Horoscop Pești

Peștii au parte de acest tranzit prin sectorul financiar. Pe de o parte, nativii vor fi mai determinați să-și îmbunătățească veniturile, să caute noi surse de câștig, iar pe de altă parte vor avea o mai mare claritate în a vedea unde sunt pierderile financiare, cum să-și administreze mai eficient bugetul. Posibil să facă mai multe cheltuieli cu casa, poate pentru reamenajare, redecorare, poate să cumpere ceva ce au nevoie. Horoscopul zilei de 20 martie le cere să profite de acest tranzit pentru a-și descoperi talente și noi abilități, pentru a-și valorifica niște resurse personale.

Adauga un comentariu