Horoscop

Horoscop 2021 Berbec. Ce spun astrele despre zodii

Publicat: 03 sept. 2020
horoscop 2021 Berbec. Evenimente neasteptate
Anul 2021 este plin de evenimente pentru toate zodiile

Horoscop 2021 Berbec. Am intrat în toamna lui 2020. În numai câteva luni ciocnim un pahar de şampanie şi mâncăm tort, de Revelion. Ce ne aduce anul 2021 din punct de vedere astrologic? Vedem mai jos.

Anul 2020 a început în forţă şi a fost zbuciumat până acum. Tot felul de evenimente pe plan naţional şi mondial au debutat încă de pe 2 ianuarie. Unii dintre noi au ajuns să-şi dorească să se termine odată anul acesta, în speranţa că 2021 va fi mai bun. Şi se pare că nu s-au înşelat. Astrologii spun că anul 2021 va aduce sărbătoare şi prosperitate.

Berbec

Anul începe cu stare de spirit mai proastă, dar nu e nimic. Nativii Berbec îşi revin şi fac faţă cu brio provocărilor de la locul de muncă. Dacă februarie şi martie sunt luni mai grele, din mai încolo răsare şi soarele pe strada Berbecului. Per asamblu, Berbecul are nevoie de timp pentru a trece peste perioadele mai dificile.

Taur

Anul 2021 începe cu o îmbunătăţire a atmosferei de acasă. Aprilie aduce mai multă încredere în forţele proprii pentru nativii Taur. În iunie se va irnegistra un eveniment semnificativ la locul de muncă ori care va privi cariera. Vara şi-o dedica unei persoane care va avea nevoie de ajutor. Da, primprejurul Taurului vor fi oameni bârfitori şi trădători, dar aceştia trebuie trataţi cu indiferenţă, pentru că lucrurile să nu se schimbe în rău.

Gemeni

Anul începe bine pentru Gemeni, dar mare atenţie la finalul lui. Nu este indicat să facă o alegere care le poate trasa viitorul într-o manieră nefavorabilă mult timp de acum încolo. O călătorie de afaceri va apărea prin martie-iulie, când Gemenii vor înregistra şi o perioadă mai fructuoasă din punctul de vedere al carierei.
Vin veşti bune prin luna septembrie, în octombrie se rezolvă cu bine situaţiile mai complicate, iar în noiembrie posibil să fie o dezamăgire. Nu o pune la suflet, întrucât e cauzată de ceva inutil.

Rac

Racii studioşi vor avea noroc. În plan amoros trebuie să fie atenţi, întrucât după vara lui 2021 vin nişte conflicte. Toamna vine şi cu dificultăţi la locul de muncă, dar şi în familie. Foarte posibil să izbucnească ceva emotiv în relaţiile cu oamenii cei mai apropiaţi. Anul 2021 se încheie cu dezamăgire: cei din jur îi resping pe Răci. Aşadar, deşi nativii vor face sacrificii pentru oamenii dragi, anul se încheie cu respingerea unora dintre ei.

Leu

Pe plan profesional, Leul începe să aibă noroc şi chiar să se aventureze într-o lungă călătorie. Pe plan personal însă relaţii nu vor fi tocmai cele mai bune. Ceva ce se va întâmpla în august 2021 îi va da planurile peste cap nativului Leu, dar în octombrie lucrurile se îmbunătăţesc. Anul se încheie cu nişte amintiri din trecut care îl fac pe Leu să treacă prin nişte emoţii mai violente.

Fecioară

Pune la punct şi definitivează lucruri din anii anteriori. Datorită muncii constante şi rezultatelor bune, vor primi bonusuri ori diverse stimulente la job. În prima jumătate a anului consolidează legăturile de afaceri. La final de primăvară, cineva din familie le va oferi un sprijin. Octombrie vine cu probleme, iar mai şi noiembrie cu înfruntarea unor promisiuni deşarte.

Balanţa

Se îmbunătăţesc relaţiile de la locul de muncă. În primul trimestru al anului, posibil să fie dificultăţi cu unele autorităţi. După luna februarie vor fi şi nişte scene de gelozie. Achiziţii neplanificate, dar şi venituri nesperat de bune. Aşadar, anul 2021 este un pic mai dificil pentru nativii Balanţa.

Scorpion

Noroc în dragoste, doar dacă Scorpionul pune mai puţină presiune pe relaţie şi dă dovadă de mai multă încredere. Finalul lunii martie foarte posobil să aducă un accident. Sfat: nu crede tot ce ţi se spune, întrucât o parte din informaţii e posibil să fie greşite. În perioada ierenii se amplifica disconfortul de la locul de muncă.

Săgetător

În mod surprinzător faţă de alţi nativi, pentru Săgetător, anul 2021 va fi bun doar la început şi la sfârşit. În restul timpul vor fi unele dificultăţi financiare, conflicte familiale şi o dezamăgire în dragoste prin luna august. Rudele apropiate îl pot ajuta pe Săgetător prin luna mai.

Capricorn

Unii nativi Capricon au noroc, alţii nu. Totul depinde de data naşterii. Mare grijă la sănătate, întrucât e posibilă o degradare a ei. Norocoşii vor avea parte de satisfacţie profesională şi de o creştere a veniturilor.
Cei mai puţin norocoşi trebuie să muncească din greu ca să ajungă la un anumit nivel. În perioada iunie-august vor avea numai condiţii nefavorabile, iar în noiembrie vor avea nişte probleme la locul de muncă.

Vărsător

Nativii Vărsător se vor axa pe munca. Atât vor munci, încât nu vor avea timp de socializare ori de prieteni. Atenţie la starea de iritare din ianuarie, pentru a se implica în vreo situaţie mai neplăcută. Nici cu vecinii noi nu e chiar indicat să fie foarte prietenos. La final de an e posibil să piardă un lucru de valoare.

Peşti

Anul începe în forţă, dar luna aprilie vine cu veste bună: gata cu stresul. Posibil să îşi găsească un partener pe toată viaţa. Atenţie la partea financiară. În decembrie 2021 posibil să fie cam mare riscul de accidentare.

Adauga un comentariu