Magazin

Horoscop 25 decembrie 2019. De ce au nativii acestei zodii parte de o dezamăgire

Publicat: 25 dec. 2019

Horoscop 25 decembrie 2019 – Berbec:

Comunicarea poate avea de suferit din cauza vitezei cu care alegi să te exprimi sau a unei neglijențe ciudate, pe care nici tu nu o poți explica.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Taur:

S-ar putea să nu ai dispoziția necesară pentru a sta la taclale cu cei apropiați ci să cauți liniștea pe care ți-o poate oferi o retragere strategică. Poți face acest lucru fără să îi superi.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Gemeni:

Multe lucruri sunt prea amestecate în viața ta, ca să poți fi acum atât de senin pe cât ți-ai fi dorit. Îți poți însenina ziua, dacă vei alege preocupările potrivite pentru asta.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Rac:

Chiar dacă ți se pare dificil, ar fi bine să faci tu un efort sincer și să le oferi un exemplu pozitiv celor din jur, ca să îi ajuți să iasă din dispoziția lor neguroasă.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Leu:

Este posibil să îi superi pe cei dragi, cel mai probabil fără să vrei. Problema e că această supărare nu este expresia unei nemulțumiri de moment ci arătă o problemă nerostită.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Fecioară:

Momentele frumoase vor fi mai puține decât ai sperat și dacă știi acest lucru, ar trebui să le prețuiești mai mult sau să faci ceea ce trebuie ca să le prelungești durata.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Balanță:

Există posibilitatea să trăiești o falsă dezamăgire, provocată doar de atenția exagerată pe care le-o acorzi cei din jur, în încercarea ta de a te armoniza cu ei.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Scorpion:

Sunt posibile dispute neplăcute cu cei dragi care vor strica atmosfera frumoasă sau o vor umbri, dacă vei reuși să nu insiști prea mult.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Săgetător:

Dacă vei dori, vei putea schimba ceva în atmosfera destul de amestecată a acestei zile, ca să îți faci ziua așa cum crezi că se cuvine să fie.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Capricorn:

Poate fi o zi obositoare și încărcată, dacă vei alege să ții prea mult la impresiile, părerile și dorințele tale. Sau le poți lăsa să plece din mintea ta, odată cu supărările.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Vărsător:

Treci prin diverse stări, una mai ciudată ca alta, semn că nu te simți bine acolo unde ești sau că ar trebui să schimbi ceva, ca să te simți mai bine.

Horoscop 25 decembrie 2019 – Pești:

Ar fi bine să te abții de la a spune tot ce îți trece prin minte, ca să nu strici și mai mult atmosfera din jur. Poate așa vei reuși să treci și tu mai ușor peste ceea ce nu îți convine.loading...

Adauga un comentariu