Magazin

Horoscop 26 decembrie 2019. Nativii acestei zodii au probleme cu partenerii

Publicat: 26 dec. 2019

Horoscop 26 decembrie 2019 – Berbec:

Poate fi o zi complicată, cu numeroase momente în care vei fi nevoit să cauți soluții noi la problemele vechi, de exemplu cele din familie care nu mai suportă amânare.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Taur:

Ar putea fi o zi care să aducă o schimbare în planurile tale de viitor, cele legate de călătorii, de studii sau de alegerea unei noi specializări profesionale.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Gemeni:

Ești prins în mrejele unor probleme financiare care te depășesc și, din păcate, ai impresia că îi poți atrage și pe apropiați, cu tot felul de propuneri pe care le consideri bune.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Rac:

S-ar putea să te surprindă neplăcut complicațiile care apar în relația de cuplu, fără să le poți aplana sau tempera. Sau în alte relații, poate la fel de importante.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Leu:

Există o anumită duritate a situațiilor care te poate determina să ai reacții pe măsură, deși vezi și tu că nu e cea mai bună alegere.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Fecioară:

Se anunță destule complicații în relațiile cu cei dragi, așa că ar fi bine să fii mai tolerant și mai înțelegător cu ei. Așa vei putea preveni cea mai mare parte dintre ele.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Balanță:

Pot să iasă la lumină probleme din familie despre care nu mai știai nimic sau credeai că au fost deja rezolvate. Este nevoie de o minte limpede și de un spirit elegant, ca al tău.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Scorpion:

Cei din anturajul apropiat ți-ar putea provoca probleme, fără vreo intenție. Ar fi bine să dai dovadă de calm și de îngăduință, ca să poți tempera tensiunile.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Săgetător:

Ai nevoie de confirmări, dar și atunci când le primești, nu le vezi la adevărata lor valoare. Poate ar fi bine să reevaluezi modul în care îți calculezi valoarea personală.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Capricorn:

Poate fi o zi încărcată, obositoare, în special din cauza unor situații care intră în contradicție cu ceea ce ai sperat sau chiar ai cerut.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Vărsător:

Multe îți scapă, dar ceea ce îți șoptește propria intuiție ar trebui să iei în considerare pentru că e cel mai bun ghid al tău, în special în această perioadă.

Horoscop 26 decembrie 2019 – Pești:

Cauți să ajungi cu privirea interioară departe, în viitor, dar nu e momentul pentru astfel de preocupări. Ți-ar fi mai util să evaluezi corect problemele din prezent.loading...

Adauga un comentariu