Horoscop

Horoscop 5 decembrie 2020. Leii au parte de trăiri intense

Publicat: 05 dec. 2020
horoscop
horoscop 5 decembrie 2020

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Leu au parte de trăiri emoționale intense care le pot răsturna Universul interior.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii. Nativii pot porni discuții în contradictoriu care pleacă în special de la bani, însă și viața intimă poate fi o problemă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că au tendința de a fi mult prea cheltuitori, mai ales dacă vor să-și îndeplinească o poftă, să se distreze.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot intra în conflicte cu cei dragi și mai ales din cauza tendinței lor de a se impune în familie. Sarcinile gospodărești pot fi principalul motiv de dispută, dar și situații din trecut pe care acum simt nevoia să le reia. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le intensifică nevoia de a se preocupa de casă, de a face curățenie, însă cel mai probabil apar situații care le dau planurile peste cap, poate chiar vizite neașteptate.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt direcți, intoleranți în dialoguri și deloc dispuși să facă vreun compromis. Nativii au tendința de a spune exact ce simt, fără ocolișuri și menajamente. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții în contradictoriu cu rudele. Alți nativi pot fi frustrați că trebuie să învețe, să studieze ceva și nu vor avea timp liber pentru alte activități.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să se simtă neapreciați de persoana iubită, poate chiar de copii, dacă sunt părinți. Pe de altă parte, nativii devin geloși, autoritari cu partenerul șia sta le poate aduce tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că și astăzi pot arunca cu bani în stânga și-n dreapta pentru micile lor plăceri și mofturi sau pentru a se distra.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se bucură și astăzi de tranzitul Lunii prin zodia lor, însă dat fiind că face aspecte tensionate cu Venus, planeta iubirii, s-ar putea ca nativii să fie apăsați de amintiri, de trecut, să trăiască intens la nivel emoțional. Atenție la tendința de a intra în conflicte cu familia pentru descărcarea stării interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și canalizeze energia către activități care vizează casa, curățenie, gătit, ceva care să-i țină în priză și ocupați.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt foarte înclinați către dialog interior, către autoanaliză și meditație. Nu este o zi a socializării, iar dacă nativii vor trebui să vorbească, s-ar putea să fie destul de cinici, critici și deloc împăciuitori. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să acorde mai multă atenție odihnei și să fie mai prudenți în deplasări.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte de niște tensiuni cu prietenii din cauza unor bani sau din cauza unor planuri date peste cap. Nativii s-ar putea să nu se simtă apreciați, stimați de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate favoriza tendința de a cheltui prea mult pe distracție.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să exagereze cu impunerea în fața celorlalți astăzi și asta să le afecteze imaginea, fie că este vorba de un context public, fie de unul privat. Nativii pot fi conflictuali cu cei care reprezintă o autoritate în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot avea probleme cu legea, deci sunt sfătuiți să respecte regulile.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte de idei, de tensiuni din cauza viziunilor diferite față de ceilalți. Unii nativi pot exagera cu impunerea punctului de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dedice ziua descoperirii unor noi perspective asupra a ceea ce-i macină. Zi bună pentru discuții cu psihologi, duhovnici sau persoane care au o mai mare înțelepciune.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi mai tensionați din cauza unui context financiar, mai ales dacă acesta vizează cheltuielile comune în cuplu sau are legătură cu o privare de o anumită distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că o pasiune poate lua naștere în cercul de apropiați, poate chiar pot trăi mai înflăcărat o experiență cu un prieten.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să exagereze cu impunerea în fața partenerului de viață, să dea dovadă de prea multă autoritate și astfel să dea naștere unor tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să găsească un echilibru între nevoile lor și nevoile partenerului și să încerce să-și îmbunătățească relația de cuplu.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă parte de tensiuni cu cei dragi din cauza lipsei de atenție pe care le-o acordă sau și-o acordă lor. Mulți nativi se vor preocupa de găsirea unor idei, soluții pentru a-și rezolva niște sarcini restate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția asupra stării de sănătate care poate fi destul de sensibilă.

Adauga un comentariu