Actualitate

Horoscop de dragoste sau ce influență au astrele asupra vieții tale amoroase

Publicat: 12 nov. 2021
https://www.bzi.ro/compatibilitate-zodii-cu-ce-nativi-poti-forma-un-cuplu-in-dragoste-4303764
Norocul fiecărei zodii pe plan sentimental se poate schimba de la o zi la alta

Din horoscop aflăm ce ne rezervă astrele și când vine vorba de dragoste. În fiecare zi, oamenii consultă horoscopul pentru a vedea ce le rezervă ziua sau anul respectiv. Horoscopul este o previziune astrologică generală cu privire la toate domeniile vieții unui individ. Oamenii pot afla ce le rezervă astrele de pe internet sau de la televizor. În România, de un interes deosebit are parte celebra Neti Sandu, cu horoscopul prezentat la Pro TV. Cei mai mulți ascultă aceste previziuni dorindu-și să audă că vor avea parte de noroc în dragoste.

Norocul fiecărei zodii pe plan sentimental se poate schimba de la o zi la alta sau de la an la an. În 2022, trei zodii norocoase au mari șanse de a trăi o frumoasă poveste de iubire.

Ce zodii își vor găsi marea iubire anul viitor

Leii se numără printre zodiile care vor avea noroc în dragoste în 2022. În ciuda greutăților, vor persevera și vor obține obține o relație frumoasă cu o persoană ce întrunește toate calitățile partenerului perfect. Totodată, și Peștii au șanse mari să își găsească marea iubire. Prin farmecul lor, aceștia atrag mulți admiratori, însă doar unul va reuși să îi câștige favorurile și dragostea. Relația cu persoana aceea specială îi va face pe nativii în Pești să evolueze și să se simtă iubiți.

Gemenii pot găsi dragostea alături de o persoană de care nu s-au așteptat vreodată să se îndrăgostească. Anul 2022 se anunță a fi plin de emoție și romantism, dar este foarte important să existe o bună comunicare între partenerii de cuplu.

Horoscop de dragoste dedicat femeilor

Printre semele zodiacale, se numără femei care nu pot trăi fără dragoste. Acestea au nevoie de un partener care să le ofere atenție și iubire. Aceste zodii sunt Balanța, Berbec și Pești. Femeia în zodia Balanță apreciază cel mai mult iubirea și nu poate trăi fără ea. Este o persoană afectuasă, care nu are așteptări mari de la partenerul de viață. Cu toate acestea, se așteaptă să aibă parte de toată atenția acestuia. Această zodie va căuta întotdeauna un partener romantic, care să o aprecieze și să îi arate afecțiune.

Femeia Berbec este foarte iubitoare și își pune sufletul pe tavă într-o relație de cuplu. Partenerul de viață trebuie să îi arate constant afecțiune. Din păcate, nu știe să își dozeze sentimentele, fapt pentru care partenerul se poate simți sufocat. La rândul ei, femeia în zodia Pești este foarte sensibilă, are nevoie de apreciere și să simtă că este dorită. Din cauza sensibilității sale, este și foarte ușor de rănit. Când simte că în relație ceva nu merge bine, se închide în sine și există riscul de a intra în depresie. Partenerul său trebuie să dea dovadă de răbdare, de romantism și să aibă foarte multă grijă de ea.

Cum recunoști zodiile când sunt îndrăgostite

Atunci când se îndrăgostește, Berbecul observă cele mai mici detalii ale persoanei iubite. De asemenea, este o zodie foarte glumeață și adoră să își vadă persoana iubită zâmbind. Un Taur îndrăgostit va lua mereu partea persoanei iubite și o va apăra cu toate forțele, în discuțiile contradictorii cu alții. Se mândrește să iasă în oraș alături de partener/ă și o încurajează să poarte cele mai elegante haine și bijuterii.

Geamănul nu poate ascunde faptul că s-a îndrăgostit. Acesta preia cuvintele folosite de persoana iubită și este mereu de acord cu aceasta. La rândul lui, Racul implică persoana iubită în toate activitățile din viața sa. Din această cauză, se așteaptă ca partenerul/a să facă la fel, în ceea ce-l privește. Părerea persoanei iubite este cea mai importantă pentru Rac și aproape că nu face nimic dacă el/ea nu este de acord. Un Leu îndrăgostit își răsfață persoana iubită cu cadouri. Acesta este modul lui de a-și exprima atașamentul. Cadourile oferite pot fi accesorii sau articole de îmbrăcăminte foarte scumpe. Fecioara vrea să aibă toată atenția persoanei iubite.

Balanța, în schimb, este geloasă și își exprimă mereu disprețul pentru foștii parteneri ai iubitului/ei. Totodată, persoanele în zodia Fecioară sunt foarte posesivi și adoră să se afișseze alături de persoana iubită. Scorpionul dă dovadă de devotament și solidaritate. Oferă mereu sfaturi, informații utile și ajutor pentru obiectul admirației. Săgetătorul ascultă cu interes orice spune persoana iubită, și o face să se simtă în centrul atenției. Iar capricornul are tendința de a ajuta persoana iubită să-și organizeze viața, cu toate domeniile sale. Când se îndrăgostește, Vărsătorul este foarte deschis cu privire la planurile sale de viitor. Peștii, chiar și îndrăgostiți, sunt duali. Aceștia adoptă obiceiurile, expresiile, chiar și glumele persoanei iubite. În altă ordine de idei, pentru anul 2022, Leul se numără printre zodiile din horoscop care își vor găsi marea dragoste.

Adauga un comentariu