Horoscop

Horoscop karmic noiembrie 2020 – Succes pe toate planurile pentru Berbec

Publicat: 28 oct. 2020
imagine cu horoscop karmic noiembrie 2020
Cel mai bine o vor duce Berbecii și Peștii în luna noiembrie 2020

Într-un horoscop pentru noiembrie 2020 scrie că toate zodiile vor avea situaţii mai dificil de gestionat, cărora trebuie să le facă faţă. Din fericire, majoritatea lucrurilor se vor clarifica după data de 13 noiembrie. Dar ce spune oare un horoscop karmic pentru noiembrie 2020?

Conform şi acestuia, se pare că a unsprezecea lună din an debutează cu nişte greutăţi în diverse planuri. Dacă unii nativi vor fi deficitari în plan comunicativ sau la serviciu, alţii vor avea de suferit în plan personal. Să vedem, pe scurt, ce scrie în horoscop karmic pentru noiembrie 2020.

Zodii de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Succes pentru Berbec. Se va simţi de minune la noul loc de muncă. Şi-l dorea de mult timp şi, iată, i se îndeplineşte visul. De altfel, Berbecii vor avea o iarnă de vis. Leii şi Săgetătorii, însă, au muncit şi simt nevoia să aibă parte de linişte şi să primească încurajări. Partea emoţională le este solicitată în noiembrie.

Zodii de Aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Şi Gemenii, şi Vărsătorii ar trebui să aibă grijă cui îşi spun secretele. Altfel, se vor trezi că toţi le ştiu informaţiile confidențiale.Balanţa spune stop. Sătulă de unele lucruri din plan sentimental, ajunge la capătul răbdării. Ia o decizie radicală, pentru a nu mai accepta anumite lucruri din partea partenerului de viaţă. Nu este exclusă despărţirea.

Zodii de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii Taur găsesc o sursă nouă de energie. Sunt obişnuiţi cu activitatea şi să le curgă adrenalină prin sânge. Anul acesta însă a fost solicitant pentru ei. Sursa de încărcare a bateriei va pica, aşa, la ţanc.
Cei din zodia Fecioara vor avea parte de nişte situaţii mai ciudate şi dificile, dar le vor face faţă cu brio. Spre mirarea lor şi nu numai, vor fi foarte prudenţi. Ba chiar uneori vor duce prudenta la extrem.
Nativii Capricon se simt apreciaţi la locul de muncă. Mai mult, apare o persoană specială în viaţa lor.

Zodii de Apă – Rac, Scorpion, Peşti

Dintre cele trei, cel mai bine o vor duce nativii Peşti. În sfârşit, se vor bucura şi ei de o karmă pozitivă. Ideal e să profite de această stare cât mai mult, întrucât karma bună va dura până la anul. Racul va face unele schimbări în plan profesional. Aşadar, trebuie să acorde o atenţie sporită întâlnirilor de afaceri. Tot în noiembrie vor face o selecţie a oamenilor din viaţa lor. Vor conştientiza că e bine să se înconjoare cu oameni care contează cu adevărat.
Scorpionul va adopta, în schimb, o aură de mister. Va avea, în general, o lună liniştită.

Comentarii
Adauga un comentariu