Magazin

Horoscop tiganesc. Septembrie a venit cu o serie de lectii de viata pentru majoritatea zodiilor

Publicat: 19 sept. 2019

Prima luna de toamna vine cu o serie de lectii de viata pentru majoritatea zodiilor. Unele isi consolideaza relatiile, altele isi schimba locul de munca.

BERBEC PUMNAL: Nativii acestei zodii vor avea parte numai de surprize din punct de vedere amoros. Vor avea parte de multe incercari din punct de vedere carieristic, insa vor trece cu bine.

TAUR COROANA: Coroanele din zodiacul tiganesc vor incepe o noua relatie de iubire. Din punct de vedere profesional, lucrurile se mai indreapta. Pot obtine un job nou, mult mai bine platit fata de precedentul.

GEMENI SFESNIC: Nativii acestei zodii vor avea parte de cateva incercari in Casa Dragostei. Lipsa comunicarii isi va puna amprenta asupra relatiei lor.

HOROSCOP rune pentru saptamana 16-22 septembrie

RAC ROATA: Nativii zodiei Roata din horoscopul tiganesc vor fi expusi criticilor de tot felul. Luna septembrie le aduce in fata o serie de oportunitati de a se schimba in bine.

LEU STEA: Leii vor fi pusi pe drumuri. Vor alerga in toate partile pentru a gasi locul de munca ideal. Spre finalul lunii, acesti nativi primesc o veste neasteptata.

FECIOARA CLOPOT: Nativii acestei zodii sunt pusi pe fapte mari in luna februarie, insa trebuie sa evite investitiile facute dupa ureche.

BALANTA MONEDA: Nativii acestei zodii se vor afla intre ciocan si nicovala. Pe de o parte, vor fi nevoiti sa le faca pe plac parintilor, pe de alta parte vor trebui sa dea dovada de intelegere in ceea ce il priveste pe partenerul de viata. Se pot isca serioase conflicte intre parinti si persoana iubita.

SCORPION CUTIT: Nativii zodiei Cutit din horoscopul tiganesc vor avea parte de surprize placute din punct de vedere amoros. Vor cunoaste pe cineva special.

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac in anul 2019

SAGETATORTOPOR: Acesti nativi se vor implica mai mult in problemele de familie. Trebuie sa dea dovada de buna intelegere si sa nu ii supere pe cei dragi.

CAPRICORN POTCOAVA: Nativii zodiei Potcoava se vor trezi cu mai multi bani la final de luna. Eficienta lor de la locul de munca va fi rasplatita.

VARSATOR CUPA: Este o luna perfecta pentru Varsatorii care vor sa deschida o afacere. Pot da marea lovitura!

PESTI CAPELA: Nativii acestei zodii trebuie sa invete sa comunice mai mult, sa comunice mai clar, mai coerent.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit