Horoscop

Horoscop zilnic 18 septembrie 2021. Taurii pot rupe relații

Publicat: 18 sept. 2021
Horoscop sâmbătă, 15 mai 2021
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur pot rupe o relație sentimentală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

S-ar putea să te simți constrâns de o situație sentimentală, să fii nemulțumit și asta să te facă să vezi cu alți ochi partenerul de cuplu și, implicit, să vezi o realitate pe care nu voiai să o vezi până acum. Financiar, s-ar putea să apară unele probleme, poate cheltuieli prea mari care te scot din zona de confort.

Horoscop Taur

Partenerul de viață s-ar putea să ți se pară destul de distant și asta să-ți trezească unele suspiciuni și astfel să începi să pui întrebări care să conducă la tensiuni în cuplu și chiar la rupturi. Unele frustrări se pot manifesta și în cadrul unei relații profesionale, de aceea azi ar trebui să analizezi și să vezi care este, de fapt, locul tău într-un context partenerial.

Horoscop Gemeni

Stresul și suprasolitarea se pot face resimțite astăzi și s-ar putea ca starea de oboseală pe care o resimți să te împiedice să faci anumite activități pe care ți le planificasei. Cineva ar putea să încerce să-ți pună bețe în roate la locul de muncă sau într-o activitate pe care o întreprinzi.

Horoscop Rac

Azi ai mai multă grijă la suspiciunile pe care le dezvolți față de partenerul de viață. Poți simți că nu îți acordă suficientă atenție, că este prea rece cu tine și poți da naștere mai ușor conflictelor în cuplu. Evită să intri într-o nouă poveste de iubire deocamdată.

Horoscop Leu

Azi ai putea pune punctul pe i într-o discuție cu perechea ta. S-ar putea să abordezi teme care să nască tensiuni, să atingă vulnerabilități, însă este momentul să te deschizi și să cauți clarificări. Te poți aștepta la reproșuri legate de faptul că nu ești prea implicat într-o relație. Poate fi vorba și de relație de afaceri.

Horoscop Fecioară

Evită astăzi să muncești, chiar dacă este vorba de activități casnice. Încearcă să te dedici pasiunilor tale, hobby-urilor tale, să faci o plimbare, să ieși la o întâlnire și să stai de vorbă cu cineva care te poate înțelege. Sunt frustrări pe care vei simți să le exteriorizezi.

Horoscop Balanță

S-ar putea ca situația financiară să nu te lase să te desfășori în voie, să te simți strâmtorat și să trebuiască să renunți la unele cheltuieli. Este, de asemenea, foarte probabil să trebuiască să achiți o datorie, să faci o plată neplanificată.

Horoscop Scorpion

O persoană dragă poate încerca să te manipuleze și s-ar putea să te simți rănit și să acționezi în consecință. Evită tensiunile cu cei dragi, multe dintre ele pot răbufni dintr-o stare emoțională apăsătoare sau ca urmare a unor frustrări mai vechi.

Horoscop Săgetător

O discuție cu cineva te poate da peste cap sau poate o discuție pe o temă sensibilă te poate afecta emoțional și nevoia de a te interioriza, de a sta singur va fi mai mare. Ai grijă ce spui și cum spui cuvintele pentru că poți răni și poți fi rănit.

Horoscop Capricorn

Este o zi mai tensionată și asta din cauza unui prieten sau asociat care te poate deziluziona cu comportamentul săr, cu atitudinea sa. Dacă te simți trădat sau manipulat, cel mai bine ar fi să porți o discuție deschisă cu persoana respectivă.

Horoscop Vărsător

Azi dă dovadă de mai multă înțelepciune și lasă rigiditatea deoparte, dar mai ales autoritatea. Ai tendința de a te impune în fața altora și asta nu-ți poate aduce decât tensiuni și frustrări. Dacă cineva te judecă, încearcă să înțelego de ce are aceea percepție despre tine.

Horoscop Pești

Încearcă să te rupi de trecut sau să vezi cu alți ochi, dintr-o altă perspectivă, o situație pe care ai trăit-o. Doar așa ai putea să te detașezi de ceea ce este toxic în viața ta și-ți face rău. Ți-ar prinde bine astăzi să citești o carte, să cauți răspunsuri în experiențele de viață ale altora.

 

Adauga un comentariu