Horoscop

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022. Lună Nouă în zodia Capricorn

Publicat: 02 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 2 ianuarie 2022. Lună Nouă în zodia Capricorn
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă chiar în zodia lor.

Săptămâna se încheie cu o Lună Nouă în zodia Capricorn care ne îndeamnă să ne setăm noi obiective de viitor, plecând de la premise diferite decât cele de până acum. Putem deschide noi capitole în viața noastră și vom privi schimbările care vin cu un grad mult mai mare de adaptabilitate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii își pot seta noi aspirații profesionale. Vor avea curajul și determinarea necesare să și le atingă, iar avantajele financiare nu vor întârzia să apară. Un nou capitol se poate scrie în relația cu superiorii sau în relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Talentele le pot fi recunoscute și pot face progrese în carieră.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de evenimente care să le deschidă noi orizonturi și să le schimbe niște principii învechite. Pot cunoaște persoane importante, cu experiență, care să îi ghideze spre noi direcții de viitor pe care poate nici nu s-ar fi gândit să le exploreze.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot începe o nouă etapă într-o relație profesională care le poate aduce și niște câștiguri importante, însă pentru asta trebuie să plece de pe picior de egalitate. Pe de altă parte, vor învăța să abordeze cu mai multă detașare orice pierdere trăită, financiară sau relațională.

Horoscop Rac

Racii au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și o nouă etapă se poate deschide, atât în cuplu, cât și în parteneriatele profesionale. Este un moment important pentru nativi, cu atât mai mult cu cât vine pe fondul reevaluărilor relaționale propuse de Venus retrogradă aici.

Horoscop Leu

Leii își pot trasa noi obiective profesionale, mai ales în condițiile unor noi sarcini sosite. Poate nativii cer un alt program sau un alt stil de lucru care să le eficientizeze munca. Este un moment bun să înceapă un alt stil de viață și să renunțe la rutinele obositoare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au ocazia să facă niște schimbări în relația cu persoana iubită sau cu copiii. O discuție purtată acum, mai ales pe o temă care înainte nu putea fi abordată din varii motive, poate aduce niște răspunsuri importante.

Horoscop Balanță

Balanțele pot deschide o nouă etapă în relația cu membrii familiei sau în legătură cu locuința. Poate decid să facă o renovare. În cazul multor nativi poate fi vorba de o înțelegere cu părinții în privința unei mutări sau unui bun de patrimoniu.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au ocazia la această Lună Nouă să realizeze că trebuie să-și schimbe modul de comunicare cu cei din jur dacă vor să aibă relații mai bune. În plus, pot renegocia niște contracte în favoarea lor în perioada următoare.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, lunația de astăzi deschide un nou capitol financiar. Poate fi vorba de descoperirea unor noi surse de câștig, de sarcini suplimentare la locul de muncă remunerate consistent sau poate își valorifică niște economii mai vechi.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt gazda acestei Luni Noi și asta face ca nivelul lor de energie să crească destul de mult în comparație cu ultima perioadă. Sunt mai bine dispuși și mai dornici să facă schimbări în viața lor personală sau sentimentală. Pot deschide un nou capitol în aceste direcții în urma reevaluărilor la care sunt supuși de Venus retrogradă în zodia lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au ocazia în perioada aceasta să se desprindă de trecut, să se detașeze de frici și traume și de acele stări emoționale apăsătoare care i-au îndemnat la introspecție. Negativismul începe să se dizolve și nativii pot să se concentreze pe noi planuri de viitor.

Horoscop Pești

Peștii pot profita de această Lună Nouă să deschidă un nou capitol într-o relație de prietenie sau să schimbe niște reguli în cadrul unui proiect sau într-o asociere. Nativii își pot trasa planuri de viitor, dar ar fi ideal să fie pe termen scurt și mediu pentru a fi realizabile.

Adauga un comentariu