Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 22 octombrie 2021. Leii dau cărțile pe față

Publicat: 22 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 22 octombrie 2021. Leii dau cărțile pe față
Horoscop 26 octombrie 2022

 

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu sunt direcți în comunicare și dau cărțile pe față fără să stea pe gânduri.

Horoscop Berbec
Berbecii trebuie să evite pe cât posibil tensiunile cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață și superiorii. Pot încheia relații dacă-și impun autoritatea în mod necontrolat. Totodată, nici ei nu vor accepta ca ceilalți să-i domine și de aici poate izbucni conflictul.

Horoscop Taur
Taurii sunt sfătuiți și ei să aibă grijă pentru că relațiile cu ceilalți pot fi zguduite și le va fi foarte greu să înțeleagă și să accepte atitudinile acestora. Frustrări pot să apară și la locul de muncă din cauza solicitărilor și pot lua decizia de a face o schimbare radicală privind jobul sau stilul de viață.

Horoscop Gemeni
Gemenii pot trece printr-o criză sentimentală. În relațiile unde au existat probleme, careul de astăzi nu lasă loc de compromis și le încearcă răbdarea la maximum. Gesturile necugetate pot aduce dezamăgire și suferință.

Horoscop Rac
Racii pot aprinde un conflict mocnit între ei și rude sau pot fi prinși la mijloc între părinți și partenerul de viață și pot deveni foarte agresivi și autoritari. Sunt nativi care pot face o schimbare de locuință în această perioadă.

Horoscop Leu
Leii dau cărțile pe față și nu se mai ascund în spatele unor cuvinte frumoase și diplomate dacă sunt provocați. S-ar putea să fie destul de agitați, ușor de enervat și vor spune NU fără să stea pe gânduri acelor activități care nu le sunt pe plac.

Horoscop Fecioară
Fecioarele sunt sfătuite să evite cheltuielile impulsive, fie că le fac pentru ele, fie că le fac pentru alții. Distracțiile, speculațiile și investițiile riscante le pot lăsa cu portofelul gol. În plus, pot fi tentate să cheltuiască pe fond emoțional.

Horoscop Balanță
Balanțele pot fi destul de zdruncinate de contextul astrologic și își pot ieși din fire mai ușor. Starea emoțională apăsătoare le poate determina să facă gesturi necugetate. Pot apărea tensiuni mai greu de gestionat în cuplu și chiar și fisuri greu de reparat ulterior.

Horoscop Scorpion
Scorpionii au strâns multe în ei până acum, au analizat din umbră, au creat strategii, iar acum dau cărțile pe față. Se impun fără ezitare în fața altora, schimbă reguli și iau decizii în funcție de propriile lor dorințe.

Horoscop Săgetător
Săgetătorii trebuie să aibă grijă la tensiunile care pot lua naștere în anturaj. Dacă nu se simt apreciați la adevărata valoare, se pot îndepărta de anumite persoane. În plus, pot apărea nemulțumiri financiare și își pot schimba niște planuri de viitor sau proiecte.

Horoscop Capricorn
Capricornii trebuie să aibă răbdare dacă vor ca un context profesional să prindă contur. Pot deveni prea impunători și pot face pași greșiți în carieră sau pot intra în conflicte cu superiorii și-și pot strica imaginea.

Horoscop Vărsător
Vărsătorii spun fără pic de menajamente ceea ce au de spus celorlalți și merg până în pânzele albe să-și demonstreze o ipoteză. Sunt foarte siguri pe ei, stăpâni pe ceea ce gândesc și pot intra ușor în conflicte de opinie. Se pot detașa cu ușurință de tot ceea ce-i deranjează.

Horoscop Pești
Peștii pot răbufni astăzi și pot face mărturisiri care să-i surprindă pe ceilalți. Pot scoate la suprafață emoții ascunse, se pot afla secrete, iar dacă se vor simți constrânși de ceva sau cineva, nu vor mai ține cont de nimic și vor lupta. De data aceasta, nu sunt dispuși să piardă nimic, nici emoțional și nici financiar.

sursă

Adauga un comentariu