Horoscop

Horoscop zilnic 28 mai 2022. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Taur

Publicat: 28 mai 2022
Horoscopul zilei de 1 mai 2022
Horoscopul zilei de 29 mai 2022

Horoscopul zilei de 28 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur se bucură de ingresul lui Venus, planeta care-i guvernează, în zodia lor.

Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Taur, pe care o va traversa până pe data de 23 iunie. Acest tranzit ne ajută să ne bucuram mai mult de lucrurile simple din viața noastră și să fim mai precauți din punct de vedere financiar. Crește nevoia de stabilitate și confort în viața sentimentală. Totodată, vom fi mai statornici, ne vom dori relații serioase și de lungă durată și ne vom preocupa mai mult de felul în care arătăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de oportunități de suplimentare a veniturilor, însă nu trebuie să se aștepte ca acest lucru să se întâmple peste noapte. Cel mai probabil, va dura ceva timp până când vor obține beneficii de pe urma eforturilor depuse în această perioadă.

Horoscop Taur

Taurii se vor preocupa de înfățișarea lor, de starea de sănătate și se vor pune, în sfârșit, pe primul loc în viața lor. Este momentul să investească în ei înșiși, mai ales că se vor bucura de un farmec aparte care-i face irezistibili în fața celorlalți.

Horoscop Gemeni

Pe Gemeni, acest tranzit îi poate face să se gândească mai mult la trecut, în special la un fost partener. Nu este exclus chiar să revină în peisaj o persoană pentru care încă mai au sentimente. Pe de altă parte, au susținere să-și rezolve niște probleme de sănătate.

Horoscop Rac

Racii au susținere să-și îmbunătățească relațiile cu prietenii și să rămână alături de persoane cu care împărtășesc aceleași valori și principii. Deși nu imediat, vor reuși să conducă la succes un proiect în care sunt implicați.

Horoscop Leu

Leii au ocazia să-și mai îmbunătățească situația profesională și să-și armonizeze relațiile cu superiorii. Este un tranzit bun pentru afirmare și pentru atingerea unor obiective, însă beneficiile le vor vedea, cel mai probabil, luna viitoare.

Horoscop Fecioară

Fecioarelor li se va deschide apetitul pentru călătorii, pentru explorare și vor dori să se dezvolte personal sau să se perfecționeze profesional. Este o perioadă în care orizonturile li se pot lărgi și își pot schimba niște principii de viață.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt susținute de Venus în afaceri și investiții prin faptul că nu își vor asuma riscuri inutile. Pot avea parte de câștig de cauză într-un proces, iar viața intimă se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, începe o perioadă în care cresc șansele de a și îmbunătăți relația cu persoana iubită sau cu partenerii profesionali. După multe confruntări, se pot bucura de o relație mai stabilă și mai sigură.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt ajutați de Venus să-și dezvolte creativitatea la locul de muncă, să lucreze cu mai multă plăcere și să se înțeleagă mai bine cu colegii. Pe de altă parte, starea de sănătate se poate îmbunătăți.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de tranzitul lui Venus în sectorul iubirii, aspect care le poate aduce bucurii și satisfacții în viața sentimentală, dar și legate copiii. Este o perioadă în care pot fi mai creativi și se pot dedica mai mult hobby-urilor pe care le au.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor deveni mai îngăduitori cu cei dragi și pot reașterne armonia în familie. Pot ajunge mai ușor la viziuni comune părinții, în ciuda diferențelor de mentalitate. Sunt nativi care se pot preocupa de redecorarea locuinței în perioada ce urmează.

Horoscop Pești

Peștii au susținerea lui Venus în sectorul comunicării, aspect care le aduce câștig de cauză în negocieri, însă cel mai probabil se vor bucura de rezultate luna viitoare. Se fac ușor plăcuți de cei din jur grație talentului oratoric.
Adauga un comentariu