Horoscop

Horoscop zilnic 30 ianuarie 2022. Scorpionii sunt puși pe ceartă

Publicat: 30 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 30 ianuarie 2022. Scorpionii sunt puși pe ceartă
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion sunt mai certăreți astăzi, mai ales cu cei dragi.

Săptămâna se încheie cu aspecte tensionate apărute pe fondul cuadraturii dintre Soare din zodia Vărsător și Uranus din Taur, chiar guvernatorul Vărsătorului. Acest context astrologic ne vorbește despre o mare rezistență la schimbare pe care o manifestăm din plin și ne sfătuiește să acceptăm progresul, păstrându-ne limitele personale și firescul. Este nevoie să dăm dovadă de mai multă adaptabilitate la situațiile imprevizibile care ne apar în cale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să fie mai atenți unde își investesc banii. Prietenii pot veni cu propuneri mult prea costisitoare pentru ei. S-ar putea ca o parte din planurile pe care le au pentru această zi sau perioadă să fie răsturnate din cauza unor lipsuri financiare sau cheltuieli neprevăzute.

Horoscop Taur

Taurii ar trebui să încerce astăzi să mai lase de la ei și să fie mai maleabili. Apar schimbări la tot pasul în viața lor și ar trebui să fie mai deschiși la nou pentru a evita frustrările. Sunt posibile tensiuni cu autoritățile din viața lor.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot vedea într-o lumină nouă, deloc plăcută o situație din trecut. Ceva se repetă și îi necăjește, însă de ei depinde să se detașeze de ancora care-i ține în loc și nu-i lasă să evolueze. Deși nu le place, unele principii de viață trebuie schimbate.

Horoscop Rac

Racii pot sădi niște îndoieli față de partenerul de viață sau față de anumite persoane cu care împart bani și bunuri. Un conflict poate fi evitat dacă aleg să discute deschis și sincer cu cealaltă persoană.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de tensiuni cu superiorii sau cu persoanele cu care desfășoară activități profesionale. Și în cuplu pot lua naștere lupte de putere bazate pe orgolii și ambiții. Mai multă grijă la gestionarea autorității.

Horoscop Fecioară

Fecioarele s-ar putea să fie nevoite să stea peste program la locul de muncă din cauza unor sarcini neprevăzute. Oricum, planurile pe care și le fac astăzi sunt date peste cap și important este să nu se streseze mai mult decât este cazul.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt sfătuite să evite speculațiile financiare și să nu arunce cu banii pe distracții și plăceri de moment. Unii nativi fac cheltuieli pentru ce dragi și tind să apeleze la economii, iar asta le poate destabiliza situația conturilor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de unele neînțelegeri în familie și la mijloc poate fi partenerul de viață al nativilor care, de exemplu, nu este pe placul părinților. Este un moment bun să discute despre schimbările care au apărut în cuplu în ultima perioadă.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt mai agitați și irascibili astăzi și pot da naștere tensiunilor cu cei din jur, mai ales dacă desfășoară activități împreună în care fiecare ar trebui să depună un efort egal. Nu este o zi bună pentru luarea deciziilor. Totodată, grijă și la ideile fixe și încăpățânare.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de cheltuieli neprevăzute care să le creeze disconfort, mai ales dacă din cauza asta renunță la unele plăceri. Sunt și nativi care cheltuie pentru a se simți bine și-și satisfac mofturile, însă nu ar trebui să exagereze.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii nu sunt în cea mai bună formă fizică și psihică și pot lua foc din nimicuri pe care altă dată le-ar fi trecut cu vederea. Se pot certa cu familia dacă cei dragi nu sunt de acord cu ceea ce vor ei să facă.

Horoscop Pești

Peștii sunt mai melancolici și în unele cazuri oboseala îi domină. Pentru a nu deveni irascibili, ar fi ideal să se odihnească mai mult. Posibil să se frământe din cauza unor situații din trecut în care nu au acționat cum trebuia.

Adauga un comentariu