Horoscop

Horoscop zilnic 8 mai 2022. Leii își impun voința cu curaj

Publicat: 08 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 8 mai 2022. Leii își impun voința cu curaj
Horoscopul zilei de 28 octombrie 2022

Horoscopul zilei de 8 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu își impun voința cu curaj.

Săptămâna se încheie cu tranzitul Lunii prin zodia Leu, un tranzit destul de dificil, dat fiind că aceasta formează aspecte tensionate cu planete din Taur. Nevoia de a ne relaxa este mare, dar și responsabilitățile pe măsură. Trebuie să avem grijă la cum ne administrăm finanțele pentru că tindem să exagerăm cu generozitatea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt tentați să facă unele cheltuieli cam mari, mai ales pe distracții și plăceri de moment. Simt nevoia să se bucure de viață și nu se lasă înfrânați de costuri. Dacă ar avea răbdare, cu siguranță ar descoperi unele oferte care își merită banii.

Horoscop Taur

Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă la relațiile cu familia. Își pot ieși din fire destul de ușor și sunt foarte sensibili la criticile celor dragi. Niște planuri li se pot da peste cap din cauza unor treburi casnice care nu mai pot fi amânate.

Horoscop Gemeni

Gemenii au tendința de a se lega de trecut, de a rămâne ancorați în amintiri și de a da naștere unor noi frământări. Nu trebuie să plece urechea la tot ce aud în jurul lor. În schimb, poate fi o zi care le aduce niște răspunsuri și conștientizări importante.

Horoscop Rac

Racii sunt sfătuiți să nu investească bani în planuri de viitor și nici să nu dea bani cu împrumut prietenilor. Mai degrabă fac unele economii dacă visează să dea o formă concretă unui proiect decât să meargă pe promisiuni.

Horoscop Leu

Leii sunt motivați să-ți atingă niște scopuri și au toată energia necesară în acest sens, dar și o serie de frustrări interioare care le pun piedici. S-ar putea să aibă senzația că ceilalți au așteptări prea mari de la ei.

Horoscop Fecioară

Fecioarele nu se simt în apele lor și s-ar putea ca sarcini pe care altă dată le desfășurau cu ușurință, astăzi să li se pară epuizante. Au tendința de a fi negativiste și pesimiste și de preferat ar fi să se odihnească mai mult.

Horoscop Balanță

Balanțele pot fi dezamăgite de prieteni, mai ales dacă-și făcuseră planuri cu aceștia. Nu este o zi bună să investească într-un proiect comun sau să dea bani cu împrumut.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt conflictuali astăzi cu cei din jur și nu vor accepta impunerile nimănui. S-ar putea să ducă adevărate lupte de putere în cuplu și să nu dea înapoi până nu va ieși totul așa cum își doresc.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii ar trebui să se odihnească corespunzător și să nu uite că este zi liberă. S-ar putea să fie mai agitați și să nu se poată concentra pe ceea ce au de făcut. În plus, convingerile lor pot intra în contradicții cu credințele altora.

Horoscop Capricorn

Capricornii nu sunt în cea mai bună stare emoțională și se pot simți lipsiți de putere. S-ar putea să-și facă niște griji financiare prea mari. În alte cazuri, sunt acaparați de problemele copiilor sau ale persoanei iubite.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de neînțelegeri în cuplu și cel mai probabil acestea pleacă de la faptul că sarcinile gospodărești nu sunt împărțite în mod echitabil. Nativii nu sunt dispuși să lase de la ei și s-ar putea ca fără un astfel de compromis, atmosfera în cămin să fie tensionată.

Horoscop Pești

Peștii sunt sfătuiți să se odihnească mai mult astăzi. Le lipsește capacitatea de concentrare și sunt mai irascibili în relațiile cu cei cu care desfășoară activități comune. Mai multă grijă la deplasări și la alimentație.

Adauga un comentariu