Horoscop

Horoscop zilnic 9 octombrie 2021. Racii pot avea tensiuni în familie

Publicat: 09 oct. 2021
Horoscop sâmbătă, 15 mai 2021
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac pot avea tensiuni cu cei din familie.

Fie că ne place sau nu, contextul astrologic de astăzi nu este mult diferit de cel de ieri, prin urmare conflictele în relațiile cu ceilalți continuă. Oricât ne-am dori să menținem diplomația, s-ar putea să ne impunem cu forța punctul de vedere. Posibil să fim constrânși de unele situații să acționăm sau să fim dornici să facem dreptate și să acționăm în virtutea sentimentului de justiție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci continuă tensiunile cu cei din jur și s-ar putea ca astăzi să-și impună punctul de vedere în cuplu cu mai multă vehemență. Vor fi iritați de persoanele care încearcă să dea înapoi sau care nu-și respectă promisiunile.

Horoscop Taur

Taurii își fac un plan de acțiune astăzi și acesta nu va funcționa, iar asta îi va irita la culme, mai ales că ceilalți vor fi de vină pentru nereușită. Au nevoie de mai multă odihnă pentru că suprasolicitarea ultimelor zile își va spune cuvântul.

Horoscop Gemeni

Gemenii simt că-și pierd controlul asupra modului de acțiune, asupra modului de exprimare și relația cu partenerul de viață se poate dezechilibra complet. Cei singuri ar trebui să evite să dea curs unei povești de dragoste acum.

Horoscop Rac

Pentru Raci, dezechilibrul emoțional resimțit astăzi vine cu o schimbare a stării de spirit și cu o lipsă de energie. Se pot intensifica discuțiile cu familia pe teme patrimoniale sau pe subiecte pe care nici unii, nici alții nu le pot controla.

Horoscop Leu

Leii nu vor suporta prea ușor o persoană care are altă părere decât a lor și din cauza asta pot fi mai conflictuali cu cei din jur. Nativii au tendința de a lua personal tot ceea ce li se transmite și pot pune la suflet fiecare cuvânt auzit.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să fie prudente la cheltuieli și astăzi, mai ales că există riscul de a pierde banii printre degete. Pot cheltui pentru bunăstarea lor, pentru cei dragi, însă nu ar trebui să ia și decizii majore legate de zona financiară.

Horoscop Balanță

Balanțele pun degetul pe rană astăzi, iar cuvintele lor pot să doară. Nu au interesul să rănească, însă din dorința de a fi corecte și morale, pot dinamita totul în jurul lor. Își impun punctul de vedere și pot răscoli trecutul pentru a demonstra că au dreptate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt maeștri în a da naștere scenariilor și nu este exclus ca astăzi, pornind de la un sâmbure de adevăr, să creeze o adevărată poveste. Tendința de victimizare, însă, nu îi va pune într-o lumină bună și pot pierde încrederea unor persoane.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot fi foarte autoritari cu prietenii care nu le împărtășesc ideile și planurile. În cuplu pot să apară tensiuni și pot să fie deranjați de atitudinea haotică a partenerului. Va fi greu să ajungă la o cale de mijloc astăzi. De evitat atracțiile față de persoane din anturaj.

Horoscop Capricorn

Capricornii trebuie să aibă grijă la orice context public sau oficial în care se expun, mai ales dacă susțin un discurs. Pot exagera și imaginea le poate fi afectată. Lucruri pe care le-ar fi dorit ascunse pot ieși acum la suprafață.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot avea senzația că indiferent ce zic sau ce fac, ceilalți sunt contra lor și nu vor să le dea dreptate. Acesta poate fi un punct vulnerabil care să-i facă destul de conflictuali în susținerea unor argumente și contraargumente.

Horoscop Pești

Peștii trebuie să aibă mai multă grijă la tendința de a-i controla și manipula pe ceilalți pentru a obține ceea ce-și doresc. Relația cu partenerul de viață este tensionată și nu se va putea găsi prea ușor o cale spre împăcare, mai ales dacă la mijloc sunt și atitudini imorale. Grijile financiare pot exploda.

Adauga un comentariu