Cancan ultimă oră

Horoscopul verii. Nativii Rac au parte de cele mai frumoase surprize

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul verii. Nativii Rac au parte de cele mai frumoase surprize

Întâlnirile din timpul pandemiei de coronavirus nu au fost deloc ușoare, mai ales pentru cei care au fost singuri și i-au văzut pe ceilalți doar pe internet. Iar restricțiile și izolarea au schimbat modul în care abordăm relațiile, scrie explica.co.

Astfel, pe măsură ce ne apropiem din ce în ce mai mult de vară post-vaccinare, mulți oameni vor putea să se vadă în siguranță cu ceilalți, după o pauză destul de lungă.

Iată deci ce vă așteaptă în lunile fierbiinți care vor urma, potrivit zodiei căreia îi aparțineți.

Berbec

Îți înțelegi nevoia de independență mai mult ca niciodată. Ești dornic de libertate și aventură. Va fi o prioritate pentru tine să găsești pe cineva care prețuiește aceleași lucruri. Vara va fi fierbinte și tu ești pregătit. Dacă te afli într-o relație, vei prelua conducerea iar partenerul te va urma.

Taur

Romantismul este întotdeauna important pentru tine. Însă vrei ca persoana iubtă să-ți fie și prietenă. În această vară vei fi un fluture social, așa că vrei să te distrezi alături de persoanele dragi.

Gemeni

Ești gata să te concentrezi asupra dorințelor tale și vrei să ai parte de ceea ce meriți într-o relație. Ai avut de-a face cu oameni care nu te-au prețuit. Vrei să-ți poți exprima deschis gândurile și sentimentele.

Rac

Ești gata să ieși dn cochilia ta. Vrei ca viața ta amoroasă să fie puțn zdruncinată dar nu de dramă, ci de surprize frumoase și spontaneitate. Dacă ești singur, devii nerăbdător să găsești pe cineva care să-ți arate lucruri noi despre viață și lume. Întâlnirea cu cineva care nu corespunde tiparului tău, ar putea fi exact condimentul de care ai nevoie. Pentru Racii care se află într-o relație, vara aceasta va aduce oportunități pentru experiențe surprinzătoare, deci, indiferent unde călătoriți, este timpul să faceți o listă cu ceea ce vreți să faceți.

Leu

Te aprinzi mereu vara, dar anul acesta dragostea ta va fi condimentată. Vei avea parte de focuri de artificii, distracții cu prietenii, aventuri și nopți fierbinți. Să găsești persoana potrivită, va deveni prioritatea ta. Caută, așadar, pe cineva a cărui iubire te vindecă, cu care poți să te arăți vulnerabil, care te înțelege și în care ai încredere. Pentru Leii aflați în cuplu este mai important ca niciodată să se asgure că relațiia lor se dezvoltă, nu că se află în ea pentru a nu fi singuri.

Fecioară

Când vine vorba de dragostea de vară, te afli în centrul atenției. Te concentrezi pe romantism, distracție și prieteni. Ești unul dintre monogamii zodiacului, așa că aventurile nu sunt pentru tine. Dacă te afli într-o relație, se pot trage clopotele de nuntă. Multe Fecioare și-ar putea găsi perechea perfectă și da, s-ar putea să se logodească sau chiar să se căsătorească, dar nu cu oricine. Așadar, renunță la partenerii c are îți trimt mesaje doar la 3 diimineața și caută pe cineva care îți va rămâne alături. Fecioarele care au un partener va conta în ce direcție va merge relația lor.

Balanță

Ai avut câteva suișuri și coborâșuri, dar în această vară, este timpul pentru pasiune. În ultimul an, te-ai întors la rădăcini și te-ai gândit la modul în care vrei să-ți structurezi viața. Acum, în mod evident, îți dorești tovarășul perfect, și vrei de la el să-ții facă viață amoroasă palpitantă, sexy și pasională. Mai ai multe de jonglat cu alte zone ale vieții tale, așa că dragostea trebuie să fie amuzantă ca să merite. Viaţa e scurtă. Sexul nu ar trebui să fie.

Scorpion

Iubirea nu este întotdeauna o plimbare în parc pentru tine. Relațiile tale au fost zdruncinate în ultimii ani. Pandemia te-a ținut departe de pasiune, mai ales dacă ești singur. Scorponii aflați în relație se întrebă dacă au parte de iubire adevărată. Dacă există, unde este ? Sexul este ușor, dar dragostea este ceea ce cauți. Dacă ești deschis să o primești, o poți găsi. Pentru Scorpionii aflați în cuplu, acesta va fi momentul perfect pentru a-ți aminti de ce v-ați îndrăgostit unul de celălalt și să aduceți acea magie înapoi.

Săgetător

Anul trecut a fost propria ta versiune personală a iadului. Acum ești gata să eși din cușcă. Dar ți-ai dat seama și ce înseamnă romantismul. Ai în față o mulțime de opțiuni, dar cuceririle de dragul cuceririlor nu mai sunt prioritatea ta. În schimb, cauți pe cineva care să-ți rămână alături. Vrei să te asiguri că, indiferent unde mergeț voi doi, veți fi întotdeauna acasă împreună.

Capricorn

Odată cu renunțarea la restricții vrei să te înconjori de oameni demni de timpul tău. Nu te interesează să-ți irosești energia cu persoane care te trag în jos. Acum, că te poți întoarce, cu precauție, înapoi în lume, te concentrezi să găsești pe cineva cu care nu te-ar deranja să fii alături 24/7. Este important pentru tine să fiți pe aceeași lungime de undă. Pentru cei aflați în relație, este momentul să vă condimentați rutină cu călătorii sau experiențe noi.

Vărsător

Vrei noi începuturi. Ai petrecut mult timp să reflectezi și să-ți stabilești intențiile. Vara aceasta vei avea multe oportunități de flirt, sex și chiar să intri într-o nouă relație. Dar, înainte de a decide, trebuie să fii sigur că acea persoană înțelege cine ești tu cu adevărat. Pentru Vărsătorii implicați într-un cuplu, vara va fi aventuroasă. Lasă-ți partenerul să preia conducerea și vă veți bucura de călătoriile pe care le veți face împreună. Nu-ț fie frică să cheltuiți niște bani în plus.

Peşti

Probabil simți că următorul capitol din viața ta este pe cale să înceapă și te vei afla în centrul atenției. Dintre toate zodiile, ești una dintre cele mai norocoase din această vară. Fie că vrei să-ți găsești sufletul pereche, să vă îndrăgostiți sau să începeți o relație, stelele sunt aici pentru voi ! Vei fi dornic să găsești pe cineva care crede în tine și în visele tale. Pentru Peștii care au deja un partener, puteți face pașii următori împreună în multe moduri frumoase.

Adauga un comentariu