Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022! Nativii din semnele Taur și Scorpion au parte de un an jumătate de lecții karmice

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022 Nativii din semnele Taur și Scorpion au parte de un an jumătate de lecții karmice
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

 

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnele Taur și Scorpion au parte de un an jumătate de lecții karmice.

Axa Destinului, denumită în astrologie și Axa Dragonului sau Sensul Vieții, își schimbă semnele zodiacale imprimând asupra tuturor o nouă energie colectivă. Astfel, Nodul Nord (sau Destinul), se mută în Taur, iar Nodul Sud (sau Karma) se mută în Scorpion. Această schimbare de semne se petrece o dată la aproximativ un an jumătate, iar ultimul astfel de tranzit a avut loc în urmă cu 18 ani.

Horoscop Berbec
Berbecii au șansa să obțină independența și stabilitatea financiară pe parcursul acestui tranzit. Sunt sfătuiți să evite creditele, investițiile riscante și să învețe să se folosească de resursele altora pentru câștigul lor.

Horoscop Taur
Taurii au parte de întâlnirea cu Destinul, ceea ce înseamnă că își pot conștientiza misiunea pe care o au și se pot îndrepta către calea evoluției. Vor avea capacitatea de a se regăsi pe sine, iar în cazul multora, acest aspect poate însemna desprinderea de un partener toxic.

Horoscop Gemeni
Gemenii vor avea marea ocazie să încheie socotelile cu trecutul, să închidă un ciclu de viață. Experiențele karmice nu vor lipsi, nici tendința de izolare, însă totul va fi pentru creșterea lor spirituală. Trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate și să-și echilibreze stilul de viață.

Horoscop Rac
Racii pot cunoaște persoane importante în următoarea perioadă, persoane care să contribuie la succesul lor, la creșterea unui proiect pe care-l au în vizor. Zona sentimentală poate fi, însă, mai dezechilibrată și s-ar putea să aibă parte de iubiri karmice, transformatoare.

Horoscop Leu
Leilor li se oferă ocazia să-și găsească un loc în societate. Pot să-și schimbe statutul social, pot descoperi care este direcția profesională pe care își doresc să meargă mai departe. În schimb, vor trebui să mențină un echilibru între familie și carieră. S-ar putea să le fie mai greu să-și construiască un cămin.

Horoscop Fecioară
Fecioarele au ocazia să învețe lucruri noi care să le ajute profesional. Pot urma cursuri, pot obține diplome și pot să-și schimbe principii de viață astfel încât să evolueze spiritual. Totodată, trebuie să renunța la încăpățânare, la critică și la tipare de raționament învechite.

Horoscop Balanță
Balanțele pot experimenta o perioadă de dezechilibre financiare. De exemplu, poate fi vorba de întârzieri salariale sau de cheltuieli neplanificate. Însă, vor avea susținerea altora, poate a partenerului de viață. Pot câștiga un proces, pot scote bani din investiții, chiar dintr-o moștenire.

Horoscop Scorpion
Scorpionii au parte de întâlnirea cu Karma. Pentru nativi poate fi o perioadă de curățare și de eliberare de poverile trecutului. Experiențele de acum au un liber arbitru redus, însă sunt menite să-i ajute în evoluție. Mulți Scorpioni își vor întâlni jumătatea sau își vor întemeia o familie.

Horoscop Săgetător
Săgetătorii se pot dezvolta profesional sau pot începe o afacere independentă. Mulți nativi renunță la locul de muncă din cauza epuizării sau a salariului prea mic. Au susținerea Universului să-și schimbe stilul de viață, rutina, alimentația, însă s-ar putea ca aceste conștientizări să vină în urma unor probleme de sănătate.

Horoscop Capricorn
Capricornii vor învăța să se bucure mai mult de viață și de lucrurile mărunte. Unii nativi se pot îndrăgosti, în timp ce alții pot deveni părinți. Pot să-și descopere talente nebănuite, însă nu ar trebui să acorde prea multă încredere prietenilor. Pot veni dezamăgiri din partea anturajului.

Horoscop Vărsător
Vărsătorii au ca temă în perioada următoare construirea unui cămin. Unii nativi se bucură de creșterea familiei, în timp ce alții își cumpără o casă, se mută, se întorc în țară. În schimb, trebuie să aibă mai multă grijă la imagine, la funcție, la tot ceea ce fac în mod public. Nu este un tranzit bun pentru schimbări profesionale.

Horoscop Pești
Peștii au ocazia să învețe lucruri noi și să predea și altora ceea ce știu. Pot scoate bani din activități ce țin de comunicare, din comerț și negocieri. Totodată, trebuie să se desprindă de principii învechite, de dogme și prejudecăți. Posibile probleme cu legea.

Adauga un comentariu