Bursa Barfelor

I-au ținut la poartă, ca să nu cumva să se prindă de mișmașurile de pren spetal!

Publicat: 12 oct. 2021

În continuarea rubricuței de astăzi, babetele cele hâtre vă prezintă una ca să vă cruciți și voi, despre Alinuța Pompa, șăfuța aia de la Eurovest, firmulița aia de se ocupa de administrarea unui spital inexistent, adicătelea cel de la Luțcani. Cică, recent, s-a decis la nivel central ca șăfia „spetalului” să fie preluată de nește colonei. În urmă cu câteva zâle, băeții au venit cu o delegație de la meapeneu, să intre, să vadă ce e pe acolo, prin containere, ce mai trebuie instalat, ce mai trebuie făcut, că, nah, e pandemie de Guvid-19, nu?!… Numai că, la poartă, băeții cu epoleți au avut parte de o surpriză de proporții.

Astfel, ei nu au putut să treacă de un simplu portar. Gurile rele spun că, de fapt, Alinuța Pompa a dat ordin să nu treacă nimeni de poartă, ca nu cumva să vadă lumea dezastrul de acolo și să înțeleagă ce combinațiuni de proporții au fost făcute pe acolo, cu un spetal care există pe hârtie de mai bine de un an, dar, care, în realitate, nu poate exista deocamdată, din cauza multiplelor nereguli de acolo.

Comentarii
  • Bine ar fi să-l transforme într-un loc de recreere pentru membrii PSD mari iubitori ai fenomenului LGBT director sa fie neaparat cunoscutul consilier Local balasnicu care ar face niște parade Pride pe cinste la care invitat de onoare ar fi Popa Maricel cel cu kurul de oțel . Rău au mai ajuns PSD-istii la Iasi, fideli iubitori ai sodomismului si prigonitori ai creștinilor.

  • Consilierul minune de la PSD adept al mișcărilor gay & lesby,a scandalizat iesenii.PSD care vrea sa revină la guvernare îl ia in brațe și încearcă să-l acopere. Oricum PSD este un partid anticreștin iar acum prin reprezentantul sau și-a dat arama pe fată .

Adauga un comentariu