Bursa Barfelor

I se pregătește o surpriză de proporții, tocmai când credea că a scăpat de ce era mai rău!

Publicat: 03 aug. 2021

În continuarea rubricuței de azi, babetele cele hâtre vă prezintă una nouă despre aceeași Morticia de la Hoperă. Recent, pe la urechile babetelor a agiuns un zvon, cum că madama cunoscută și ca Betty cea Urâtă va avea parte în curând de o nouă surpriză extrem de neplăcută. După ce a fost verificată de băjeții veseli și i s-a tăiat macaroana de la Hoperă, Morticia a fost trasă pe dreapta, acăsuță la ea.

Numai că, între timp, tanti aiasta a reușit să anuleze controlul giudiciar sub care se afla. În sinea ei, cică speră să revină cândva la fabrica de lovele. Ceea ce nu ar ști Morticia este că băjeții veseli au mai verificat câte un act ici, un docoment colo și au descoperit nește trebșoare foarte… gri, cică. Așa că o sfătuim pe madama Morticia să nu zică: „Hop!”, până ce nu sare groapa! Nu de alta, dar să nu facă vreun atac de apoplexie când o s-o cheme băjeții din nou, să-i bage nește hârtiuțe sub năsuc!

Comentarii
  • Eu nu înțeleg de ce ministerul nu demite pur și simplu managerul, acesta având atâtea probleme cu justiția. Există justificare legală. A făcut multe lucruri bune dar perioada sa este încheiata.

Adauga un comentariu