Bursa Barfelor

Iaca ce combinație a făcut dezvoltatorul când era la șefia unei bănci din Iași

Publicat: 27 nov. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica cu una despre Dorinel Turdoase, dezvoltatorul ăla imobiliar care face tot felul de golănii prin cimitirul evreilor de prin târg. Știut este faptul că nenea ăsta este băgat în tot felul de afaceri necurate, cu bani dați pe camătă, și e vorba de multe lovele. Babele au aflat de la oameni informați din zona bancară că Turdoase a făcut o combinație urât mirositoare în momentul în care era șăf la banca Raifaizăn din târg.

Eh, ce a făcut combinatorul? Îi trebuia un spațiu pentru o filială a băncii. A găsit unul în centrul târgulu, vizavi chiar de Cub. Toate bune și frumoase, până s-a stabilit chiria. A negociat un preț de aproape 30.000 de coco pe lună, o chirie exorbitantă chiar și pentru zona centrală. Nu-i nimic, banca a plătit, până când l-a dat afară pe Turdoae, dar trecuseră ceva anișori. Și, ce să vezi, din chiria lunară îi revenea de la proprietar jumătate din sumă. Cam așa se fac coțcăriile în târg. Dar, despre personaj, mai multe cu alte ocazii.

 

 

Comentarii
  • E mare dintolog ortodont in Paris și aici vine toată golănia,una care l a futut pe Ionuț Ungureanu,de la o firmă mare de transport și fiul unui mare șmecher din Iași,cică idioata asta când a terminat rezidențiatul,a primit un cadou din partea lui ,un tel la vreo mie de euro,cică cum i la a luat ,,in rate,, , o idioata care câștigă 1500 de roni pe lună,așa sunt unii oameni!oameni lipsiți de succes și scrupule,pozează în oameni de monaco și figuri,mari medici,dar nu știe ce că din moldova pleacă arterele și din artere intra vene

Adauga un comentariu