Bursa Barfelor

Iaca ce mentalitate au dezvoltatorii imobiliari

Publicat: 09 iun. 2021

Babele bărfitoare încheie rubrica de astăzi cu una despre dezvoltatorii imobiliari de prin târg care fac apartamente pe la marginea târgului. Cică a fost o reuniune a afaceriștilor acum ceva timp, care s-a lăsat cu șprițuri și găini fripte. Babele au avut infiltrați la acea petrecere și de aia au aflat mai multe. După ce s-au îmbătat bine, dezvoltatorii s-au lăudat cu apartamentele vândute și că au făcut o căruță de bani. La un moment dat, discuția s-a mutat pe calitatea lucrărilor. Unul dintre ei, deocamdată anonim, a fost întrebat de ce face apartamente cât cutiile de chibrituri. Răspunsul i-a mirat și pe cei mai scărțari și țepari afaceriști. „Ești prost, bă? Eu le fac pentru țăranii care vin de la Negrești, ăștia cumpără orice”, a spus dezvoltatorul. Atunci nimeni n-a ma spus nimic, a rămas ca un model în afaceri.

Comentarii
  • Asa face si Niculita “Potaia” Daniel… vad ca pe Zamosteanu l-au linistit procurorii, Aura e dusa pe campii…( Aura Pirvu fost finantista, actualmente puscariasa)

  • Asta se intampla daca orasul e condus de mafioti, in frunte cu Kikirica, care aproba blocuri fara locuri de parcare, pe spatii verzi, intre alte blocuri sau intre case.
    Cum si-ar face altfel Kirika si copiii lui sase vile intr-un mandat de primar, din salariul de bugetar?

  • Sloganul jegurilor de ,,investitori” semi-anal-fabeti este ,,apa ,aerul si fraierul ” ! Si sunt destul de multi cei care cumpara de la acestia locuinte ,ei sunt bostonieni , oasluieni si restul ,,megiesilor ” care au locuri de munca in Iasi !

  • Niste prostani care achizitioneaza in rate eventual,cotetze de la niste jeguri de escroci.
    Tot la banci ajung cotetzele ,pana la urma !

Adauga un comentariu