Cancan ultimă oră

Iancu Sterp i-a făcut cunoștință iubitei sale cu întreaga familie! Cum a primit-o mama Geta pe viitoarea ei noră?

Publicat: 21 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Iancu Sterp i-a făcut cunoștință iubitei sale cu întreaga familie Cum a primit-o mama Geta pe viitoarea ei noră
Iancu Sterp i-a făcut cunoștință iubitei sale cu întreaga familie

Iancu Sterp și iubita lui s-au afișat de puțin timp împreună, însă între ei lucrurile par să fie destul de serioase. Fratele lui Culiță a decis să ducă relația la alt nivel, așa că și-a luat partenera acasă, pentru a-i face cunoștință cu familia lui.

Mama Geta, prima întâlnire cu iubita lui Iancu

Iancu Sterp pare să fi renunțat complet la burlăcie. După ce și-a oficializat relația în mediul online, fratele lui Culiță a făcut încă un pas important, căci fostul concurent de la „Puterea Dragostei” și-a dus iubita acasă.

Tânăra a fost primită cu brațele deschise de întreaga familie, dar mai ales de mama Geta, care a ținut să imortalizeze acest moment și să-l împărtășească și cu cei de acasă.

Iancu Sterp, îndrăgostit până peste cap de noua lui iubită

Iancu Sterp  obișnuia să fie destul de rezervat în trecut, atunci când venea vorba despre viața lui amoroasă, însă acum lucrurile stau diferit. Fratele lui Culiță se mândrește peste tot cu iubita lui și nu se ferește să îi facă declarații de dragoste pe rețelele de socializare:

„La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea!”, a fost urarea pe care Iancu i-a făcut-o iubitei sale la ceas aniversar, în mediul online.

„La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”, a comentat mama Geta, lăsând să se înțeleagă că o place foarte mult pe tânără.

Comentarii
Adauga un comentariu