Actualitate

Iancu Sterp, relație cu Bianca Comănici? În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Publicat: 21 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iancu Sterp relație cu Bianca Comănici În ce ipostaze au fost surprinși cei doi
Iancu Sterp și Bianca Comănici au fost surprinși recent în ipostaze care dau de bănuit că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie

Potrivit unor informații recente, Iancu Sterp pare a fi într-o relație cu Bianca Comănici, cei doi având „antecedente” de la emisiunea Puterea Dragostei. Astfel, foștii concurenți de la emisiunea matrimonială au fost filmați în ipostaze uimitoare în urmă cu câteva zile. Mai mult, Bianca Comănici i-a făcut și o delarație siropoasă lui Iancu Sterp, așa că nu ar mira pe nimeni dacă cei doi formează deja un cuplu.

În urmă cu ceva timp, pe când participau la  Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Iancu Sterp au dezvăluit că au fost atrași fizic unul de celălalt. Ba chiar, cei doi au mai spus că au avut și vise erotice unul cu celălalt. Și totuși, la acea vreme, nu s-a legat nimic între ei. Însă, recent, în urmă cu o săptămână, cei doi s-au revăzut la un eveniment privat.

Manuela Oprișiu și-a botezat fiica pe data de 13 iunie, eveniment la care au participat cele mai importante persoane din viața ei. Ceremonia religioasă a avut loc la Sebeș, iar la petrecerea de după au fost invitate sute de persoane, printre care și câteva foste colege de competiție. Ce s-a întâmplat, aici, între Bianca și Iancu?

Iancu Sterp, relație cu Bianca Comănici?

Bianca Comănici, Berna, Andreea Pirui și Daiana au fost prezente la marele eveniment, unde se pare că s-au distrat de minune. După botez, Bianca Comănici a avut parte de o întâlnire pe care o aștepta de foarte mult timp, mai exact cu feblețea sa, Iancu Sterp. Cei doi tineri s-au cunoscut pentru prima dată în emisiunea matrimonială Puterea Dragostei, iar de atunci au apărut tot felul de zvonuri în ceea ce îi privește. Atât fanii brunetei, cât și cei pe care îi are Iancu au încercat, de-a lungul timpului, să îi unească prin tot felul de metode.

Cu toate că și ei și-au declarat sentimentele unul față de celălalt, distanța nu le-a permis să construiască mai mult decât o prietenie specială. Ei bine, în urmă cu scurt timp, fosta lor colegă de emisiune, Berna, i-a surprins în ipostaze total neașteptate. Imaginile care au devenit imediat virale demonstrează că cei doi se înțeleg extrem de bine și că au încredere unul în celălalt. Potrivit acestor secvențe, Bianca Comănici se afla urcată pe un aparat de cafea, de pe care nu a mai putut coborî, motiv pentru care Iancu i-a sărit imediat în ajutor, luând-o în spate.

Bianca Comănici, declarație de dragoste pentru Iancu Sterp

În urmă cu mai mult timp, Bianca și Iancu au făcut deliciul fanilor de pe rețelele de socializare, asta după ce au hotărât să se joace amândoi într-o aplicație. După ce a pierdut o provocare, bruneta a trebuit să-i facă lui Iancu Sterp o declarație de dragoste. Să fi fost acesta spusă din tot sufletul?

„Dragă Iancu, ești unul dintre cei mai dulci băieți pe care i-am cunoscut vreodată, cu cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit. Chiar dacă noi am avut o poveste mai agitată, întotdeauna vom rămâne alături unul de celalalt, cel puțin în inimioara mea. Ai un suflet foarte cald și bun, poate prea bun pentru lumea asta rea și meriți toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ta. Pe mine m-ai meritat chiar dacă sunt alte persoane care nu mă merită, dar tu mă meriți. Din păcate, distanța este prea mare între noi.

Dacă am fi unul langă celalalt, ar ieși mare foc, pentru că între noi doi există o chimie mult prea mare, pe care nu o poate șterge nimeni. Oricine s-ar băgat între noi doi nu ar reusi. Nu că am fi împreună, dar sufletește vorbind suntem unul pentru celălalt. Sa ma ierte viitorul meu soț, dar tu mereu vei ocupa un loc important în viața mea”, a fost declarația făcută de Bianca Comănici pentru Iancu Sterp, live, în fața a mii de internauți.

Adauga un comentariu