Cancan

Iancu Sterp se gândește la căsătorie? Mama Geta îl vrea la casa lui, cu mulți copii

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iancu Sterp se gândește la căsătorie Mama Geta îl vrea la casa lui cu mulți copii
Mama Geta își dorește șase nepoți de la fiul ei cel mic, Iancu Sterp

Iancu Sterp a avut recent o discuție cu mama lui care ne-ar putea duce cu gândul la căsătorie. Totul s-a întâmplat după ce el a încercat să o surprindă cu un cadou, iar totul a luat o altă turnură. Astfel, fratele lui Culiță Sterp a fost luat la rost de mama Geta pentru că nu-i îndulcește bătrânețea și nu-i face nepoței.

Recent, Iancu Sterp a vrut să o suprindă pe mama Geta cu un cadou, însă a ajuns să fie el surprins de cuvintele femeii! Cel mai mic dintre băieții familiei Sterp și-a filmat mama în timp ce i-a făcut o surpriză, numai că lucrurile au luat o altă întorsătură. Băiatul i-a adus mamei Geta un cățeluș care să-i aline singurătatea, numai că replica pe care a primit-o l-a lăsat fără cuvinte în primă instanță. Astfel, mama Geta i-a spus fiului său că ar vrea să îl vadă mai repede însurat și cu mulți copii, de care să se bucure și ea.

Iancu Sterp, discuție despre căsătorie cu mama sa

În timp ce era filmată de fiul ei, mama Geta a mărturisit că vrea să aibă din partea lui nu mai puțin de șase nepoți. Inițial, Iancu Sterp a luat totul în glumă și a început să râdă, însă cuvintele femeii au fost destul de serioase. Mama Geta a mai spus, tot atunci, că își dorește pentru fiul ei cel mic o parteneră cuminte și sănătoasă, care să îl facă cât mai repede tătic.

Mama Geta: Eu vreau cadou să îmi aduci, când tu te însori, să îmi aduci șase copii, să mă joc cu ei și să îi cresc eu.
Iancu: Îți aduc zece, o echipă de fotbal.
Mama Geta: Să îți cauți o muiere sănătoasă, să îți facă copii sănătoși.
Iancu: Până atunci, ne jucăm cu ăsta (n.r. – câinele).
Mama Geta: Ne jucăm cu ăsta, că nu avem cu cine.

Dar până atunci, cei care îi aduc fericire zi de zi sunt Culiță, Ileana, Geta și Iancu, pe care îi iubește enorm, exact așa cum face o mamă adevărată. În plus, doi dintre copiii ei au făcut-o deja bunică, dăruindu-i nepoți.

Ce spune mama Geta despre tinerețea ei

Geta Guțiu, mama fraților Sterp, este mereu cu zâmbetul pe buze și dispusă să-i ajute pe toți care au nevoie. Și cu toate acestea, doar ea știe ce se află cu adevărat în adâncul sufletului ei. Femeia a avut o viață destul de grea, plină de muncă și de evenimente nu tocmai fericite, ea având perioade în care a fost nevoită să își crească copiii de una singură. Astfel, în tinerețea ei, pe când îi avea deja pe baiatul cel mare, Culiță, și pe Ileana, bărbatul ei, Nicolae Sterp a fost arestat.

Ea chiar și-a adus aminte cu tristețe un episod din viața ei când a mers să îl viziteze la Poarta Albă, între timp născând-o și pe Geta, a doua ei fiică. Așa se face că a plecat la drum cu toți cei trei copii. Mama Geta își amintește că a luat autobuzul din Hațeg până la Simeria, iar de acolo a luat un tren până la Constanța. Timpul a trecut, mai mult, în urmă cu 8 ani, bărbatul a și părăsit-o, cei patru copii rămânând cu mama lor. În altă ordine de idei, este de înțeles de ce mama Geta îl tot presează pe Iancu Sterp și aduce vorba despre căsătorie.

Adauga un comentariu