Prima pagină » Radio » Actualitate » Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, în ring. Cum a primit Denisa inelul

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, în ring. Cum a primit Denisa inelul

02 nov. 2023, 14:12,
BZI.ro, în Radio

Iancu Sterp și-a cerut iubita, pe Denisa Coțolan, în căsătorie, în ring, la sfârșitul luptei pierdute în gala RXF, contra lui George Zănoagă. Fratele lui Culiță Sterp a rostit marea întrebare în fața tuturor celor prezenți, după ce s-a așezat în genunchi. Vizibil emoționată, Denisa a îngenuncheat lângă Iancu Sterp și, după ce s-au îmbrățișat, i-a dat răspunsul așteptat – „Da”.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi se cunosc de câțiva ani buni, încă din timpul liceului. În trecut, cei doi au mai format un cuplu, însă s-au despărțit dintr-un motiv banal. Acum, după ce Iancu a cerut-o de soție pe partenera lui, anul viitor va fi nuntă în familia Sterp.

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, în ring

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa, după ce a pierdut meciul RXF. Momentul a fost transmis live, iar comentariile au curs fără încetare. Marți, 1 noiembrie, Iancu Sterp și-a cerut iubita de soție, în fața tuturor celor prezenți. Acesta s-a așezat în genunchi, în ringul de box și a pus cea mai importantă întrebare din viața lui.

Bucurie fără margini în familia Sterp, deoarece mezinul familiei, Iancu, se așază la casa lui. Denisa și fiul cel mic al mamei Geta s-au logodit, într-un cadru total neobișnuit. Sportivul a ales să facă pasul cel mare, imediat după terminarea meciului din gala RXF.

La scurt timp după ce a fost desemnat câștigătorul, Iancu Sterp a luat microfonul, i-a cerut Denisei să vină în ring, unde i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă. Un buchet imens de trandafiri de culoare roșie și-a făcut apariția, iar întrebarea cea mare a fost pusă. Denisa a izbucnit în lacrimi, s-a așezat în genunchi lângă iubitul ei, s-au îmbrățișat și, la microfon a dat răspunsul: „Da!”.

Iancu Sterp, declarație de dragoste pentru Denisa

Iancu Sterp a recunoscut, de nenumărate ori, cât de mult o iubește pe Denisa și nu a ezitat să spună, încă de la început, că se vede alături de ea pentru tot restul vieții. Acesta s-a ținut de cuvânt și i-a cerut mâna, după ce, din nou, și-a exprimat public iubirea.

„Am un câștig mult mai mare, și anume, femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu.

Mama Geta, cuprinsă de emoții, a urcat și ea în ring, cu un buchet de trandafiri și a izbucnit în lacrimi, fiind fericită că și ultimul ei copil și-a găsit adevărata iubire.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el. Viitoarea lui familie”, a transmis și Culiță, în mediul online, care a fost în ring, pentru a surprinde cererea în căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *