Sport

Ianis Hagi nu mai poate nici măcar să se antreneze. Mesajul transmis de Federația Scoțiană

Publicat: 25 mart. 2020

Ianis Hagi nu mai poate nici măcar să se antreneze cu Rangers, după ce Federația scoțiană de fotbal (SFA) a ordonat cluburilor să oprească sesiunile de antrenamente și să se conformeze reglementărilor guvernamentale pentru stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus. Într-un comunicat, semnat de directorul executiv Ian Maxwell, SFA a reamintit cluburilor să oprească pregătirea și să respecte măsurile guvernamentale privind distanțarea socială:

„Le solicităm membrilor noștri, în special celor afiliați la federația națională responsabilă pentru fotbalul de bază, să se asigure că cluburile respectă recomandările guvernului privind distanțarea socială. Aceste reguli nu sunt opționale. Se aplică fotbalului, ca și întregii societăți. Îi îndemn pe toți cei implicați în joc să facă tot ce se poate pentru a proteja sănătatea publică cât de bine putem”, se arată în comunicat.

În Scoția, orice activitate legată de fotbal se oprește

SFA va transmite ordinul de oprire a activității cât mai rapid la cluburi, părinți, jucători, oficiali, staff și suporteri.
Fotbalul scoțian a fost suspendat până cel puțin la 30 aprilie din cauza pandemiei de coronavirus, dar SFA a precizat că reluarea sezonului 2019/2020 rămâne sub o mare incertitudine.
Până luni, Marea Britanie a raportat 6.650 cazuri pozitive la virusul COVID-19 și 335 decese.
În momentul întreruperii ligii scoțiene, Celtic Glasgow este lider, cu un avans de 13 puncte față de Glasgow Rangers, la care evoluează internaționalul român Ianis Hagiloading...

Adauga un comentariu